Societatea Romana de Cardiologie, cu sprijinul financiar al Solvay Pharma Romania si sprijinul tehnic al Senior Software, anunta lansarea www.cardioportal.ro

BUCURESTI - 2 februarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Solvay Pharma Romania si Senior Software au creat portalul www.cardioportal.ro in beneficiul Societatii Romane de Cardiologie.

Societatea Romana de Cardiologie, cu sprijinul financiar al Solvay Pharma Romania si sprijinul tehnic al Senior Software, anunta lansarea www.cardioportal.ro

Portalul este un loc de intalnire virtual al comunitatii profesionistilor din domeniu, oferind pe langa accesul la resurse si posibilitatea interactivitatii. Site-ul se constituie intr-o sursa utila de documentatie pentru specialisti, dar si de informatie utila din domeniul cardiologiei destinata publicul larg.

In crearea portalului a trebuit sa se tina cont de unele cerinte specifice. Astfel, continutul strict de specialitate poate fi accesat doar de medici, pe baza de parola. O alta cerinta priveste actualizarea permanenta a informatiilor din cadrul portalului, actualizare facuta de responsabili non-tehnici din cadrul Societatii. Pentru a veni in ajutorul administratorilor website-ului, un sistem proprietar de Content Management (CMS) dezvoltat de Senior Software asigura accesul controlat, dar intuitiv, la sectiunile care pot fi modificate.

Fiecare Grup de lucru de specialitate (eg. cardiologie de urgenta, pediatrica, etc) are propriul spatiu virtual de intalnire, cu informatii, evenimente si subiecte dedicate. In acest fel site-ul se constituie intr-un adevarat univers al cardiologiei, incercand sa acopere cat mai complet toate cele 10 ramuri specializate.

“Lucrul la acest proiect a avut permanent in centru nevoile Societatii Romane de Cardiologie: crearea unui spatiu de intalnire si de lucru pentru medicii cardiologi, dar si oferirea de informatii specifice catre publicul larg. Pe masura ce comunitatea utilizatorilor va lua amploare am convingerea ca va fi un foarte vizitat portal de specialitate, cu un rol bine definit printre canalele de comunicare ale Societatii”, a declarat Mihai Stanca, Project Manager in cadrul Senior Software.

”De ce avem nevoie de un portal de cardiologie? Pentru ca avem nevoie de comunicare si portalul, mai amplu decat un simplu site, ne va oferi oportunitatea schimbului de informatii. Vrem ca experienta mentorilor nostri sa o transmitem tinerei generatii. In plus, acest portal poate fi o noua metoda de comunicare cu Europa, cu intreaga lume. Lansam astfel provocarea de a crea si mai ales de a sustine acest proiect nu doar in gandurile noastre ci si in realitatea oferita de internet”, declara Dna Prof. Dr. Carmen Ginghina, Presedinte al S.R.C.

Despre Senior Software

Despre Solvay Pharma
Solvay Pharmaceuticals, ramura ce apartine concernului Solvay, a fost infiintata in 1950 prin achizitionarea unor companii farmaceutice si dezvoltarea ramurii de cercetare farmaceutica in urmatoarele arii terapeutice: cardiologie, gastroenterologie, otoneurologie, psihiatrie, ginecologie si imunologie. (www.solvaypharmaceuticals.com)
Reprezentanta Solvay Pharma Romania a devenit operationala in 1997. Pornind la drum cu o echipa formata din 8 oameni si avand in promovare 6 produse, reprezentanta are astazi 40 de angajati si 12 produse in promovare.

Solvay este un concern chimic si farmaceutic international cu sediul central la Bruxelles, Belgia. Global, compania are peste 30.000 angajati dintre care 2.500 lucreaza in ramura de cercetare si dezvoltare. In anul 2003, vanzarile consolidate generate de cele 3 ramuri (chimice, plastice, farmaceutice) s-au ridicat la 8 miliarde EUR (locul 69 in EURONEXT 100). (www.solvay.com)


Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web - web design, strategie de prezenta pe Internet, optimizare website si promovare neconventionala.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server) cât si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL/postGreSQL in mediu Linux).

Infiintata in iunie 2003, firma este formata acum din 20 profesionisti cu expertiza tehnica, client service, design si tehnologii web. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Koelner Romania, Solvay Pharmaceuticals, Danone PDPA, Brau Union Romania – Heineken, Romsoft – Depozitul de Calculatoare, Centreville Bucharest, Stryker Corporation, Opel diBas.
Senior Software
Bd Unirii 45, ap 42-68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588 / 7548
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/societatea-romana-de-cardiologie-cu-sprijinul-financiar-al-solvay-pharma-romania-si-sprijinul-tehnic-al-senior-software-anunta-lansarea-www-cardioportal-ro