Software ERP de ultima generatie tehnologica pentru liderul distributiei de vaccinuri

BUCURESTI - 10 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Fidelio Farm, lider in distributia produselor radiofarmaceutice cu destinatia Medicina Nucleara si in distributia de vaccinuri pentru sectorul privat, ia decizia consolidarii infrastructurii informatice prin implementarea SeniorERP. Alegerea unui software ERP de ultima generatie la Fidelio Farm are ca obiectiv o mai buna analiza a proceselor interne pentru dezvoltarea strategica a companiei.

Software ERP de ultima generatie tehnologica pentru liderul distributiei de vaccinuri

Implementarea SeniorERP va avea doua obiective majore: cresterea eficientei operationale si asigurarea suportului decizional la nivel de management.

Beneficiile pe termen scurt urmarite prin implementarea SeniorERP sunt:
•Urmarirea trasabilitatii produselor si a proprietatilor acestora, in special a termenelor de valabilitate si identificarea articolelor pe loturi;
•Urmarirea si gestionarea stocului de marfa, descarcare de gestiune FEFO, controlul articolelor cu termen scurt sau apropiat de expirare;
•Cresterea eficientei agentilor prin organizarea fortei de vanzare in divizii.
•Receptionarea in sistem a modificarilor legislative intr-un timp scurt;
•Analiza centrelor de profit;
•Gestionarea compacta a datelor cu privire la ofertarea, adjudecarea si livrarea produselor dintr-un contract obtinut prin licitatie publica; controlul produselor, a transelor si a cantitatilor care au ramas de livrat dintr-un contract etc.

“Cu ajutorul SeniorERP si a echipei Senior Software, speram sa obtinem o eficientizare a costurilor si un ajutor considerabil in analiza si dezvoltarea companiei. Multumim echipei Senior Software pentru rabdarea si disponibilitatea de care au dat dovada pe tot parcursul procesului de negociere a conditiilor contractuale. A declarat Dl. Doru Filip, Director General Fidelio Farm si fost Director General la Polisano.

Dorim de asemenea sa continuam dezvoltarea companiei prin largirea portofoliului de produse pentru spitale, dezvoltarea unui portofoliu propriu de produse dermatocosmetice, acreditarea in vederea reciclarii produselor radioactive. Prin consolidarea infrastructurii informatice cu un software ERP de ultima generatie ne vom pastra o pozitie competitiva.” a adaugat Dl. Filip Doru

In cadrul implementarii, Fidelio Farm a optat atat pentru functionalitati operationale, de core-business, cat si pentru raportare extinse pe vanzari si centre ce cost: analize de profitabilitate, situatia vanzarilor pe divizii, trendul vanzarilor la nivel de agent, top clienti, urmarire costuri repartizate pe locatii si departamente, evolutia unui tip de cheltuiala de la o luna la alta etc.

Decisive in alegerea SeniorERP au fost referintele in domeniu, flexibilitatea politicii comerciale, profesionalismul echipei si tehnologia inovativa. Au fost luate in calcul si criterii specifice, precum interfata si intuitivitatea sistemului, flexibilitatea solutiei pentru customizari si compatibilitatea cu procesele specifice companiei.

Fidelio Farm este un jucator competitiv si in piata de medicamente si materiale sanitare, avand in prezent peste 1500 de clienti la nivel national. Fidelio Farm lucreaza in colaborare directa sau indirecta cu institutii private, producatori si lanturile de farmacii - Sensiblu, Catena, Help Net, Hermes, Dona.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Servicii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar sistemul proprietar, SeniorERP, este certificat Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software


Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International etc.Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83


pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/software-erp-de-ultima-generatie-tehnologica-pentru-liderul-distributiei-de-vaccinuri