Te asteptam la Tiesto cu un Heineken si cu telefonul mobil!

BUCURESTI - 10 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu ocazia concertului TIESTO din data de 11-nov-2005 de la Sala Polivalenta, HeinekenMusic garanteaza o bere Heineken fanilor si le ofera posiblitatea de a castiga o invitatie la concert, prin tragere la sorti.

Te asteptam la Tiesto cu un Heineken si cu telefonul mobil!

In perioada 24 octombrie - 9 noiembrie 2005, cei care au vizitat site-ul www.heinekenmusic.ro au avut sansa de a castiga una dintre cele 25 de invitatii la concertul Tiesto puse in joc de catre HeinekenMusic! Mai mult, toti cei care s-au inscris pe site primesc un Heineken in seara concertului.

Noutatea absoluta o reprezinta sistemul de validare a castigatorilor la intrarea in sala. Heineken introduce pentru prima oara in Romania tehnologia de validare prin coduri 2D, primite prin intermediul unui SMS direct pe telefonul mobil. Mesajul contine o imagine codificata, ce reprezinta in fapt biletul de intrare la concert. Ecranul telefonului este scanat cu un dispozitiv special care verifica identitatea detinatorului si ii permite sau nu accesul.

Cei ce nu au castigat o invitatie vor primi deasemenea un cod, tot prin intermediul SMS-ului, cod ce le garanteaza o bere Heineken gratis la concert.

Toti cei ce au primit un SMS cu codul Heineken au un statut privilegiat. Ei sunt asteptati la standul “Heineken VIP” din fata Salii Polivalente pentru a le fi validat accesul sau pentru a primi o sticla de Heineken.

Despre Senior Software

Brau Union Romania, liderul pietei romanesti de bere, este in prezent parte a Grupului Heineken, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume si grupul cu cea mai raspandita prezenta internationala (peste 170 de tari). In urma parteneriatului dintre Heineken si BBAG, Brau Union detine pozitia nr. 1 pe piata berii in sase tari: Austria, Romania, Ungaria, Polonia, Slovacia si Macedonia si se plaseaza pe locul doi in Bulgaria si Croatia.


Pentru mai multe detalii vizitati website-ul
www.heinekenmusic.ro
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/te-asteptam-la-tiesto-cu-un-heineken-si-cu-telefonul-mobil