seniorfms    

Comunicate de presa si evenimente pe tema seniorfms

 • seniorfms. Senior Software lanseaza SeniorFMS pentru controlul costurilor cu parcul auto

  seniorfms

  Bucuresti - 27 April 2012

  Comunicat de Senior Software Agency

  ... seniorfms (Fleet Management System), un sistem destinat managementului parcului auto care acopera doua segmente importante: gestionarea documentelor aferente masinilor si soferilor, respectiv localizarea si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fms , seniorfms , scm , gestionare parc auto , management flota auto

  Vezi toate comunicatele de presa despre seniorfms

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul seniorfms.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la seniorfms. Informatiile despre seniorfms cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul seniorfms, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la seniorfms, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.