La Vitantis, ai noroc de distracţie, pe bune!

BUCURESTI - 16 octombrie 2008

Comunicat tip General in Social

Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 19.00, parcarea Vitantis Shopping Center se transformă în spaţiu al distracţiei maxime. Vor fi acolo băieţii de la SISTEM, care vor bate în butoaie pe ritmuri binecunoscute de publicul fidel. Atmosfera va fi încălzită, la propriu, de trupa CRISPUS, care va susţine una din cele mai spectaculoase demonstraţii cu flăcări şi acrobaţii cu frânghii incandescente. Şi asta nu e tot! În cadrul evenimentului este programată şi tragerea la sorţi a câştigătorului marelui premiu oferit de Vitantis la finalul campaniei pentru consumatori, un Ford Focus.

Evenimentul este organizat de SENS. Atelier de comunicare, compania specializată în soluţii integrate de comunicare pentru piaţa românească de retail.
Parteneri media: Compact, Şapte Seri, Time4News.ro, 9am, yuppy, muzicabuna.ro şi port.ro.

Trupa SISTEM a fost fondată în anul 2000 şi este formată din cinci percuţionişti care fac muzică neconvenţională, folosindu-se de butoaie şi beţe metalice, precum şi de diferite părţi ale corpului. De asemenea, ei utilizează ceşti de cafea, pungi şi felinare metalice pentru a produce diferite sunete care, în combinaţie cu apa şi focul, creează un spectacol deosebit.

CRISPUS este una dintre cele mai bune trupe de Plai Poi din România, formată din 9 tineri sibieni, pasionaţi de “jocul cu focul”. Reprezentaţia de la Vitantis reprezintă debutul trupei in Bucureşti. Băieţii promit un spectacol de foc extraordinar, în care vor arăta toată măiestria pe care o au în mânuirea focului.

Despre SENS.Atelier de Comunicare

Vitantis Shopping Center este localizat în sectorul 4, pe Şoseaua Vitan-Bârzești nr. 7A, lângă Târgul auto Vitan. Accesul în locaţie se poate face cu ajutorul liniilor RATB 123 şi 124 sau cu microbuzele puse la dispoziție în mod gratuit de parcul de retail Vitantis. Microbuzele pot fi luate din staţiile RATB şi conectează centrul comercial cu zonele Titan, Dristor, B-dul Unirii şi Berceni. Accesul cu mașina se face direct din Șoseaua Vitan - Bârzești în parcarea dedicată clienţilor Vitantis Shopping Center.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Anca TÎNC
PR & Media Executive
SENS. Atelier de Comunicare
Mobil: (+4)0730-616-443
Tel: (+4)031-4252-350
Fax: (+4)031-4252-351
E-mail: anca.tinc@atelierdecomunicare.ro

sens@atelierdecomunicare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sens-atelier-de-comunicare/la-vitantis-ai-noroc-de-distractie-pe-bune