Dream Jewellery - Bijuterii de aur la comandă, participă la Mariage Fest cu oferte atractive și verighete unice

BUCURESTI - 21 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

București, 21 martie 2023 - Dream Jewellery, un business specializat în bijuterii de aur la comandă, anunță cu mândrie participarea sa la Mariage Fest, unul dintre cele mai prestigioase târguri de nunti din România.

gdream.ro

Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 martie, în incinta Palatului Parlamentului din București. La această ediție, Dream Jewellery vine cu oferte atractive și modele de verighete unice, menite să încânte privirea și să cucerească inimile viitorilor miri.

Fondată de Alexandra Ștefan, Dream Jewellery s-a impus în ultimul an pe piața bijuteriilor de lux prin calitatea superioară a produselor și designuri inovatoare. Compania își așteaptă clienții cu o gamă variată de modele de verighete, coliere, cercei și brățări, toate realizate din aur de cea mai bună calitate și decorate cu pietre prețioase strălucitoare.

În cadrul Mariage Fest, Dream Jewellery își propune să surprindă publicul cu o serie de oferte atractive. Vizitatorii vor putea admira o selecție vastă de bijuterii la comanda, precum și modele de verighete unice, perfecte pentru a celebra dragostea și eternitatea unei căsătorii. Fiecare piesă este concepută cu pasiune și atenție la detalii, într-un proces de creație care pune în valoare arta și meșteșugul bijutierilor.

Alexandra Ștefan, CEO-ul companiei Dream Jewellery, a declarat: „Suntem încântați să participăm la Mariage Fest, un eveniment de referință pentru industria nunților din România. Credem cu tărie în puterea bijuteriilor de a spune povești, de a transmite emoții și de a celebra momente de neuitat. Ne dorim să oferim clienților noștri verighete unice și bijuterii de aur la comandă, de cea mai înaltă calitate, care să le însoțească pe parcursul vieții și să le aducă aminte mereu de dragostea lor.

Pe lângă ofertele exclusive prezentate la târg, Dream Jewellery oferă și servicii de personalizare a bijuteriilor, astfel încât fiecare client să poată deține o piesă unică, care să reflecte personalitatea și gusturile sale. În plus, compania acordă o importanță deosebită durabilității și calității materialelor folosite, asigurându-se astfel că produsele sale rămân la fel de frumoase și strălucitoare pentru mult timp.

La Dream Jewellery, clienții pot beneficia și de consultanță în alegerea bijuteriilor potrivite pentru evenimentele lor speciale, precum nunți, aniversări sau petreceri. Echipa de profesioniști dedicată este pregătită să ofere sfaturi și recomandări în funcție de stilul personal, buget și dorințele fiecăruia, pentru a garanta o experiență de shopping memorabilă și plăcută.

Prin participarea la Mariage Fest, Dream Jewellery își consolidează prezența pe piața de bijuterii de lux din România și își reafirmă angajamentul față de excelență și inovație în domeniul său. Într-un context în care tendințele și așteptările consumatorilor sunt în continuă evoluție, compania se mândrește să ofere modele de verighete și bijuterii de aur la comandă care să răspundă nevoilor și preferințelor clienților săi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gdream/dream-jewellery-bijuterii-de-aur-la-comanda-participa-la-mariage-fest-cu-oferte-atractive-si-verighete-unice