ReparatorTV oferă reparații pentru televizoare direct la domiciliul clientului

BUCURESTI - 6 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Dacă televizorul tău a întâmpinat probleme și ai nevoie de servicii de reparații la domiciliu, ReparatorTV.ro este soluția ideală. Echipa ReparatorTV are o experiență de peste 12 ani în domeniu și oferă servicii rapide și eficiente pentru clienții din București și Ilfov.

ReparatorTV.ro

ReparatorTV.ro

Echipa de specialiști de la ReparatorTV.ro este capabilă să ofere reparații la domiciliu pentru orice tip de televizor, inclusiv QLED, LED, OLED, plasma, LCD sau chiar CRT (cu tub). Aceștia sunt pregătiți să facă față oricărei probleme pe care televizorul tău o poate întâmpina, indiferent de tipul sau marca acestuia.

ReparatorTV.ro are și o locație nouă pe Strada Șoltuzului 11, București 023753, aici puteți găsi o echipă de specialiști pregătiți să vă ofere cele mai bune servicii de reparații televizoare din București. Serviciile lor sunt oferite la prețuri competitive, astfel încât clienții să poată beneficia de cele mai bune soluții la prețuri accesibile.

Cum îți dai seama ca televizorul tău s-a defectat?

1. Nu mai apare imaginea pe ecran, deși televizorul este pornit.

2. Sunetul nu se mai aude, chiar dacă imaginea este prezentă.

3. Imaginea apare și dispare, sau se estompează sau se distorsionează într-un mod anormal.

4. Televizorul nu mai răspunde la comenzile din telecomandă sau butoanele de pe panoul frontal.

5. Nu se mai conectează la rețeaua Wi-Fi sau la alte dispozitive externe (cum ar fi un DVD player sau o consolă de jocuri).

6. Se blochează sau se restartează în mod constant.

7. Are o luminozitate sau o culoare prea ștearsă.

8. Afisează mesaje de eroare sau coduri de eroare pe ecran.

9. Are o problemă cu tunerul TV și nu poate găsi canale.

10. Se supraîncălzește sau produce zgomote neobișnuite, cum ar fi clicuri sau zgomote de ventilator.

Site-ul Reparatortv.ro este dedicat oferirii celor mai bune servicii de reparații televizoare pentru toți Bucureștenii și rămâne la dispoziția acestora în noua locație, oferindu-le o experiență de service excelentă și soluții rapide și eficiente pentru toate problemele cu televizoarele. Clienții pot accesa site-ul Reparatortv.ro pentru a afla mai multe detalii despre serviciile oferite și pentru a programa o reparație.

Trebuie precizat faptul că sunt cazuri în care televizorul nu poate fi reparat la domiciliu clientului, asta din cauza unor aparate care nu se pot transporta și atunci este nevoie să te deplasezi cu televizorul la sediul Reparator TV. 

De cele mai multe ori, clienții ajung în service din cauza ecranului spart și în unele cazuri, display-ul televizorului costă în jur de 70-80% din valoarea lui. Astfel, dacă ai un ecran spart, cere oferta pentru tipul de televizor pe care îl ai și cu siguranță echipa Reparator îți va da cel mai bun sfat.

Salvează urmatoarele date de contact, nu știi cand vei avea nevoie!

Telefon: 0763.658.831
SMS / WhatsApp: 0763.658.831
E-mail: tvdefect@yahoo.com
Website: www.reparatortv.ro
Program de lucru:
luni-vineri 09:30-18:00
sambata: inchis
duminica: inchis

Zona de activitate:
Bucuresti-Ilfov

 

 

 

Despre SEO AGENCY

Din 2014 suntem la curent cu cele mai recente actualizari din domeniul marketing digital.

Taguri: servicedomiciliutelevizor
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-agency/reparatortv-ofera-reparatii-pentru-televizoare-direct-la-domiciliul-clientului