Carti ieftine online intr-o oferta generoasa – PrintreCarti.ro

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cartile pot fi ieftine dintr-un singur punct de vedere – pretul – altfel, orice carte este valoroasa si pretioasa. Sa cumperi carti ieftine online poate fi o afacere buna, o investitie care merita pana la ultimul banut. Cartile informeaza, imbogatesc cultura generala a cititorului, sunt prietenii cei mai buni in momentele de relaxare si, nu in ultimul rand, unele dintre acestea ofera idei valoroase care puse in practica pot transforma vieti.

Anticariat PrintreCarti.ro

Anticariat PrintreCarti.ro

Printrecarti.ro este un anticariat in Bucuresti cu mii de volume de carte la vanzare din domenii intre cele mai diverse. In ultimii ani, in numar din ce in ce mai mare, oamenii isi indreapta atentia catre cartile de dezvoltare personala.

Avantaje incomensurabile ale cartilor pentru dezvoltarea personala

Cititul poate schimba o viata anosta intr-una deosebit de frumoasa si plina din toate punctele de vedere. Cei care citesc se bucura de o memorie mai buna pentru ca citind fac un exercitiu involuntar de memorie pentru a retine detalii intre cele mai diverse. Dezvolta imaginatia si creativitatea – cititorii calatoresc in lumi imaginare si se confunda deseori in acestea traind si experimentand odata cu personajele din carte. Spre deosebire de urmarirea unei emisiuni TV, cand procesul mintal este unul pasiv, cititul antreneaza creierul.

Indiscutabil, cititul imbogateste cultura generala, cunostintele dobandite fiind multe si variate. Cititorul isi imbogateste vocabularul chiar si fara sa urmareasca acest aspect in momentul in care lectureaza o carte, mai mult, se bucura de o gandire analitica dezvoltata prin faptul ca poate sa vada si sa inteleaga aspecte importante din mai multe perspective.

Cartile relaxeaza, vindeca de depresie si imbunatatesc relatiile interpersonale. Avantajele biblioterapiei sunt substantiale pentru ca reduc sau chiar elimina stresul. Cititorul se deconecteaza de la cotidian, isi recapata optimismul si ajunge sa aiba mai multa incredere in propriile forte.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile imateriale ale cartilor asupra celor pe care le citesc, insa cartile comerializate de PrintreCarti.ro aduc si o serie de beneficii materiale.

Avantaje materiale ale cartilor
In primul rand, oferta de carte fiind absolut generoasa, cititorul poate sa aleaga domeniile preferate, cele in care se regaseste. Poate sa achizitioneze carti stiintifice pentru a se informa in legatura cu anumite aspecte legate de ceea ce studiaza, dupa cum poate alege si carti de beletristica capabile sa asigure momente de relaxare.

In al doilea rand, volumele oferite de PrintreCarti sunt accesibile in ceea ce priveste pretul. Chiar daca raportarea se face la o carte scumpa de pe raftul anticariatului, tot este mai ieftina decat in alte locuri din care poate fi cumparata. Un exemplu concret este Federico Fellini – „The book of dreams” (cu ilustratii). In oferta anticariatului online pretul este 1560 lei, insa de pe Amazon poate fi cumparata cu 718.66$ - adica, cu 2961 lei, o diferenta de pret substantiala dupa cum se poate vedea.

Politica de pret avantajoasa este sustinuta si de reducerile perioadice care se fac pentru unele titluri. Incredibil, dar cu 1,3 lei se poate cumpara o carte!

In concluzie, anticariatul online ofera carti intre cele mai diverse, la preturi accesibile tuturor celor care au gasit ca lectura trebuie sa faca parte din vietile lor.

Despre Seo Business Media

Printrecarti.ro este un anticariat online cu o oferta foarte bogata de carte, din domenii foarte variate.