De ce sa alegi laptopuri refurbished?

BUCURESTI - 10 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

In ultima perioda, studiile de piata arata ca foarte multe persoane achizitioneaza produse utilizate care se pot reutiliza eficient o buna perioada de timp inca, precum calculatoare si laptopuri refurbished sau chiar SH.

laptopuri-refurbished

laptopuri-refurbished

In ultima perioda, studiile de piata arata ca foarte multe persoane achizitioneaza produse utilizate care se pot reutiliza eficient o buna perioada de timp inca, precum calculatoare si laptopuri refurbished sau chiar SH.

 

Ce este atat de atractiv la termenul „refurbished”? De ce multi il cauta atunci cand achizitioneaza calculatoare sau laptopuri? Raspunsul ambelor intrebari face referire la calitatea acestor produse, similara cu a celor noi, insa posibil de achizitionat la un pret mult mai mic.

 

Ce diferenta exista intre laptopuri refurbished si cele SH?

La modul general, refurbished este un termen care face referire la produse reconditionate. In mod specific, in cazul unui laptop, acesta va primi aproximativ acelasi termen de valabilitate de care beneficiaza si unul nou, de foarte multe ori si cu posibilitatea de prelungire a termenului.

 

In ceea ce preveste diferentele semnificative dintre un laptop refurbished si unul SH, se pot nota doua aspecte mai importante:

din punct de vedere estetic cel refurbished arata cu mult mai bine, fara sa se vada pe el urmele de uzura;

din punct de vedere al functionalitatii, unele laptopuri refurbished pot sa provina inclusiv din stocuri nevandute in mari magazine din alte tari.

 

Avantajele utilizarii unui laptop refurbished

Foarte multi dintre cei care fac o astfel de alegere au in vedere pretul. In mod cert, faptul ca vor plati mai putin pentru produse performante le sustine decizia. De regula, produsele refurbished provin din tari europene in care au fost utilizate in cadrul unor companii mari, pentru o perioada scurta de timp. Pe de alta parte, dupa cum s-a mai mentionat, astfel de produse importate, pot fi achizitionate si din cadrul unor magazine care raman cu stocuri mari.

 

Un alt avantaj important, consta in faptul ca astfel de produse apartin unor branduri foarte cunoscute in domeniu, care pot garanta o buna functionare a laptopurilor si computerelor. De astfel, acestea fac parte din categoria generatiilor noi de produse, propuse de: HP, Acer, Lenovo, Toshiba, Dell si multe altele similare.

 

Pe langa faptul ca arata de parca nu ar fi fost utilizate niciodata, astfel de produse beneficiaza si de o functionabilitate impecabila. In magazinele online se vand laptopuri de dimensiuni si configuratii diferite, cu procesoare Pentium 3 si 4, DualCore si Core2Duo, chiar si cu sistemele de operare aferente instalate. Un astfel de magazin online este IT-SH.ro .

 

Avantajele achizitiilor de la o firma de profil cu service asigurat

 

Un alt avantaj asigurat de firmele mai importante care comercializeaza produse IT, consta in faptul ca tot specialistii acestora pot sa asigure si service de calitate, precum:

reparatii hardware si software;

devirusarea laptopului;

inlocuirea display-ului si/sau a componentelor;

instalarea unor drivere si programe software importante;

optimizari si curatari de praf si multe altele.

Nu in ultimul rand, astfel de magazine online cu potential, au oferte atractive si pentru alte produse utile, nu doar pentru laptopuri si calculatoare: monitoare, servere second hand, imprimante si multifunctionale, componente de schimb si multe altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-business-media/de-ce-sa-alegi-laptopuri-refurbished