HBCRentAuto.ro anunta solutii eficiente de rent a car in Bucuresti

BUCURESTI - 24 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Prin calitatea serviciilor de inchirieri auto in Bucuresti pe care le ofera, HBCRentAuto se remarca in randul competitorilor sai si ramane in topul firmelor de profil. Autovehiculele din flota companiei pot fi inchiriate pe termen scurt, mediu sau lung, in cele mai diverse scopuri – de la vacante care necesita deplasare oriunde in tara si pana la calatorii pentru afaceri.

Clientii HBCRentAuto provin din cele mai diverse medii

De regula, clientii companiei sunt persoane fizice care nu dispun de masini proprii sau detin un autovehicul insa acesta este in service. Tot din randul persoanelor fizice, clienti ai companiei, se remarca cei care desi detini masini personale, prefera sa inchirieze cand calatoresc pe distante mari in idea de a dispune de o masina mai puternica si sigura. Cele mai frumoase vacante pot fi realizate cu o masina inchiriata in functie de necesitati – numarul de locuri, volumul portbagajului, marca preferata.

Pe de alta parte, clientii persoane juridice din portofoliul HBCRentAuto apeleaza de cele mai multe ori la serviciul rent a car de la Aeroport Otopeni si la inchirierea autoturismelor pe termen lung. Cu toate acestea, masinile sunt inchiriate de catre oamenii de afaceri si pentru doar cateva zile. Antreprenorii la inceput de drum pot inchiria marci de masini care sa contribuie la imaginea generala asupra firmei pe care o detine – Subaru Outback, de exemplu. Nu doar ca se vor simti confortabil si in siguranta la volanul unei astfel de masini, insa vor reusi sa aiba si o prezenta de impact in cadrul intalnirilor la care participa.

Flota HBCRentAuto convinge clientul prin calitate si accesibilitate

Indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, cei care cauta masini de inchiriat in Bucuresti au nevoie de servicii sigure, eficiente si accesibile, motiv pentru care HBCRentAuto a inclus in flota auto marci de autovehicule care sa ofere aceste conditii. Mai mult, in functie de necesitatile pe care le au clientii pot sa aleaga intre masini ce au cutii de viteze automate sau manuale, precum: Ford Focus – de la 25 EUR, Opel Astra – de la 25 EUR, Renault Symbol– de la 19 EUR, Seat Ibiza– de la 19 EUR, Toyota Avensis – de la 25 EUR, Volkswagen Passat– de la 30 EUR, Volkswagen Polo – de la 30 EUR.

 

Rezervarea unei masini se realizeaza simplu, in doar cativa pasi, pe site-ul companiei. Este necesar sa se completeze locul din care se ridica masina, care poate fi Aeroportul Otopeni, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Timisoara, locul de returnare a masinii (mentionat la “ridicarea masinii”), data ridicarii si data returnarii, carburantul dorit – benzina sau motorina. Masinile sunt ridicate intr-o stare foarte buna de functionare, curate, cu plinul facut.

 

Serviciile HBCRentAuto - alternativa perfecta a leasingului operational

Pentru companii, serviciile pe care compania rent a car le asigura pot fi o alternativa optima a leasingului operational, prin numeroasele avantaje pe care le ofera.

In primul rand, de reparatii si mentenanta autovehiculelor nu trebuie sa se ocupe clientul – mai mult, cand acestea sunt necesare, masina inchiriata se va inlocui pe toata perioada cu o alta, pentru ca firma care a inchiriat-o sa nu sufere niciun prejudiciu.

In al doilea rand, in cazul inchirierilor pe timp lung HBCRentAuto nu solicita taxe suplimentare, ci doar chiria stabilita de comun acord cu clientul, pe luna. Contractele pe termen lung pot fi negociate, un avantaj pentru compania care inchiriaza deoarece va beneficia de un pret bun.

In al treilea rand, in totalitate, datoriile fiscale nu sunt in responsabilitatea clientului.

Toate serviciile HBCRentAuto sunt conforme politicii pe care compania a abordat-o, orientata catre client si caracterizata de transparenta, cu scopul unor colaborari cu un impact pozitiv asupra tuturor celor care apeleaza la serviciile sale.

Despre Seo Business Media

Compania de inchirieri auto Bucuresti, http://hbcrentauto.ro/ isi rasfata clientii cu oferte accesibile si cu o flota auto foarte bine pusa la punct.