ImplantologieSector4.ro - Clinica stomatologica specializata pe implanturi dentare

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Infiintata in anul 2004, ImplantologieSector4.ro, clinica stomatologica din bulevardul Sincai, Bucuresti, a ajuns repede in topul celor mai bune clinici de profil din capitala, datorita calitatii actului medical, serviciilor oferite de o echipa competenta de stomatologi si preturilor accesibile. Desi pacientii clinicii provin in mare parte din Bucuresti, intre acestia sunt si persoane din alte localitati din Romania sau rezidenti iintr-o alta tara.

ImplantologieSector4

ImplantologieSector4

Clinica stomatologica ImplantologieSector4.ro ofera solutii potrivite fiecarui pacient, indiferent ca este vorba de endodontie, implantologie, estetica dentara, protetica sau ortodontie. Experienta medicilor si instrumentele utilizate, asigurand cele mai bune rezultate, indiferent de problema stomatologica cu care se confrunta pacientul.

Prin cartea de vizita in online, Implantologiesector4.ro, clinica stomatologica nu se limiteaza la prezentarea tuturor serviciilor pe care le asigura, oferindu-le celor interesati inclusiv preturile acestora – corecte si, mai ales, accesibile. Accesibilitatea fiind asigurata si prin faptul ca serviciile pot fi platite in rate.

Avantaje sigure oferite de Clinica Stomatologica din sector 4:

Avantajele pe care le poate obtine pacientul care se indreapta catre clinica stomatologica Implantologiesector4.ro sunt numeroase. Intr-o referire limitativa care include doar implantul dentar, se pot nota avantaje care pot imbunatati viata la modul general. Concret, implantologia dentara asigura urmatoarele avantaje:

Aspect natural al dintilor – implicit un zabet frumos;

Incredere in propria persoana – dispare senzatia de jena din cauza dintilor lipsa;

Confort si siguranta – implanturile dentare nu provoaca dureri si nu sunt incomode;

Durabilitate – printr-o ingrijire buna, implanturile dentare pot dura chiar si 20 de ani;

Masticatie buna – implanturile functioneaza asemenea dintilor naturali;

Gust imbunatatit al alimentelor – cu implanturi dentare alimentele sunt simplu de savurat;

Vorbire imbunatatita – implantul dentar nu deformeaza sunetul de vorbire;

Imbunatatire a nutritiei si a sanatatii, in general – cu implanturi se poate urma o dieta care sa includa chiar si produse mai dure ca textura;

Nu in ultimul rand, implanturile dentare stimuleaza cresterea osului si, pe de alta parte, nu pot sa se deplaseze sau sa cada asemenea protezelor mobile.

 

Servicii de implantologie la standarde superioare de calitate

Oricine cauta implant dentar in Bucuresti poate beneficia de implanturi osteointegrante premium, eficiente in 96% de cazuri, pe care le pot achita chiar si in rate. Prima vizita la clinica nu se limiteaza doar la discutia dintre medic si pacient, desi si aceasta este deosebit de importanta pentru stabilirea istoricului medical al pacientului. Unui pacient care implineste toate conditiile pentru implant dentar i se va proiecta inclusiv planul de tratament personalizat.

 

In cadrul urmatoarei intalniri medicul stomatolog va proceda la plasarea implanturilor – sub anestezie locala sau generala, in functie de solicitarea pacientului. Aplicarea implanturilor dentare nu are un impact negativ asupra vietii sociale nici macar pe termen scurt, unii pacienti continuand sa merg la serviciu chiar din prima zi dupa procedura. Dupa perioada de osteointegrare – de regula, 3 pana la 5 luni, este necesara o vizita pentru diagnostic protetic complet.

 

Proteze pe implant

Proteza pe implant este o procedura care imbina implantologia cu protezele totale, adresata pacientilor care, din diferite motive, nu mai au niciun dinte si carora nu li se mai poate face o reabilitare fixa pe implant. In prima faza, pacientilor care se confrunta cu o astfel de situatie li se pot insera doua sau patru implanturi – numarul implanturilor aplicate fiind conditionate din punct de vedere medical de calitatea osului. Dupa aplicarea implanturilor pacientul va purta o proteza totala provizorie timp de 3-4 luni, perioada necesara osteointegrarii. Urmeaza etapa protetica propriu-zisa care va definitiva intreg procesul.

 

Cu o suita de servicii de cea mai buna calitate, Implantologiesector4.ro intra in categoria celor mai buni, reprezentand cu succes stomatologia romaneasca la cele mai inalte standarde profesionale

Despre Seo Business Media

Clinica Stomatologica este infiintata in anul 2004 si vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Obiectivul clinicii noastre este să ofere pacienților săi tratamente și soluții oricărui tip de problemă prin servicii de: endodonție, chirurgie, implantologie, estetică dentară, protetică, ortodonție Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.