Transport mobila si marfa in Bucuresti

BUCURESTI - 26 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

Necesitatile de transport marfuri sau mobilier pentru Bucuresti sunt destul de ample. Mobilitatea oamenilor si a bunurilor este un fenomen in continua evolutie ascendenta.

Transport marfa Bucuresti

Transport marfa Bucuresti

Necesitatile de transport marfuri sau mobilier pentru Bucuresti sunt destul de ample. Mobilitatea oamenilor si a bunurilor este un fenomen in continua evolutie ascendenta. De aceea, incercam sa venim in intampinarea nevoilor potentialilor clienti, cu servicii de transport marfa Bucuresti si servicii de transport mobilier Bucuresti, cat mai flexibile si mai adaptate pentru ceea ce solicita cei carora le sunt necesare.

 Serviciile de transport mobilier sau marfuri sunt servicii destul de sensibile, implicand un grad ridicat de responsabilitate, avand in vedere ca clientul incredinteaza transportatorului bunuri care, in unele cazuri, pot fi extrem de importante fie pentru viata, fie pentru activitatea sa. Si, avand in vedere ca exista anumite personaje care aduc prejudicii acestei activitati, prin neseriozitate, prin servicii de proasta calitate, noi ne-am propus sa revolutionam acest domeniu, oferind servicii de calitate superioara, la preturi accesibile, astfel incat sa ne fidelizam clientii si sa-i determinam sa resolicite serviciile noastre ori de cate ori au nevoie, dar si sa ne recomande mai departe.

Serviciile de transport mobilier Bucuresti pe care le oferim include mutarea bunurilor din locuinte, mutarea bunurilor din sedii de firma, debarasarea mobilierului vechi, transportul de obiecte grele – instrumente muzicale masive (piane, de exemplu), electrocasnice, etc. Nu ne limitam doar la transportul propriu-zis, de la o locatie la alta, ci si la protejarea bunurilor astfel incat acestea sa fie livrate fara sa sufere vreo deteriorare, in timpul transportului. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte avand in vedere ca in manipularea bunurilor pot sa survina o multime de probleme care sa aduca anumite prejudicii integritatii acestora. Tocmai de aceea, angajatii nostri sunt instruiti, in mod special, in manipularea cu grija a tuturor bunurilor transportate, indiferent daca acestea sunt sau nu fragile. Obiectele fragile beneficiaza, insa, de un tratament special, in functie de fiecare caz in parte – impachetare cu folie stretch sau cu bule, cutii de carton, cu sau fara  umplutura pentru atenuarea socurilor.

La mutarea moblilierului, uneori este nevoie de demontarea acestuia, pentru a fi scos dintr-o incapere. In aceste conditii, este nevoie de oameni priceputi, dar si de unelte potrivite. Unele piese de mobilier necesita chiar o atentie sporita fiind mai sensibile la desfacere si reasamblare; de aceea, este nevoie de specificatii clare in privinta a ceea ce se necesita a fi transportat, astfel incat oferta noastra sa fie cat mai exacta, in functie de ceea ce este necesar clientului solicitant.  Ne dorim sa luam in calcul toate posibilele situatii ce ar putea sa apara, astfel incat clientul sa aiba satisfactie maxima, la finalul prestarii serviciilor.

Mutatul mobilierului, dintr-o locatie intr-alta, poate fi un proces extrem de dificl, mai ales in cazul persoanelor fizice. Apelul la rude si prieteni poate aduce, uneori, probleme destul de mari. Noi recomandam apelul la profesionisti, care pot sa asigure toate conditiile necesare pentru ca transportul sa se desfasoare fara nici un fel de probleme, si binenteles, fara batai de cap pentru beneficiar.

Transportul marfurilor dintr-o locatie intr-alta se poate face destul de facil, cu echipamentele necesare. Binenteles, in functie de solicitarile clientilo rincercam sa punem  la dispozitie facilitati de incarcare si descarcare, precum si facilitati rapide de transport marfa Bucuresti, de la o locatie la alta (aici gasiti lista de preturi transport mobila si marfa).

Nu mai trebuie sa aveti grija de incarcarea si descarcarea marfurilor sau mobilierului, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru starea drumurilor sau trafic; noi suntem pregatiti sa facem fata oricaror provocari, punand la dispozitia oricarei persoane interesate masini  de volume diferite, adaptate pentru necesitatile de transport ale fiecaruia dintre adresanti, precum si servicii de mutare si transport complete – demontare, impachetare, coborare si ridicare (de la si la etaje superioare), montare la noile locatii, etc. Serviciile noastre de transport marfa Bucuresti isi propun sa raspunda, cat mai complet, dorintelor potentialilor clienti, oferind un raport pret-calitate optim. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra web sau pagina de contact.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-comweb/transport-mobila-si-marfa-in-bucuresti