Ariki.ro anunta oferte speciale la bijuteriile pentru femei, de Martisor si de Ziua Femeii

BUCURESTI - 19 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Magazinul online de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase Ariki.ro a dat startul unei campanii de oferte speciale pentru perioada 1 martie – 8 martie, dedicata tuturor doamnelor si domnisoarelor care pot celebra venirea primaverii intr-un mod unic.

Bijuteriile de la Ariki.ro sunt confectionate din diverse tipuri de materiale, incepand de la metalele pretioase, precum argintul, dar si din placari cu aur, paladiu si argint, avand drept emblema pietrele pretioase si semipretioase, din zone exotice, precum Noua Zeelanda.

Ariki.ro a pregatit o oferta speciala pentru anumite categorii de bijuterii, pentru perioada cuprinsa intre datele de 1 si 8 Martie, celebrand, astfel, alaturi de clientii magazinului online, venirea primaverii si a reinvierii naturii. Bijuteriile dedicate tuturor doamnelor si domnisoarelor pentru aceasta saptamana de celebrare a feminitatii beneficiaza de preturi avantajoase, pentru ca acestea sa se poata transforma in cadouri inedite oferite cu drag femeilor dragi din viata oricarui client.

Ce bijuterii de femei a pregatit Ariki.ro pentru perioada de Martisor si de Ziua Femeii?

Ariki.ro este un magazin online specializat in comercializarea de bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, dar si a celor care au un design deosebit, care atrag prin inovare artistica. Oferta speciala de primavara a magazinului online Ariki, pentru 1 si 8 Martie ce consta intr-o gama larga de cadouri de martisor, combina cele doua caracteristici intr-o gama completa si diversificata de bijuterii pentru femei, dupa cum urmeaza:

•         Colectia de bijuterii pentru femei Ariki Paua Shell, este una plina de exotismul teritoriilor din Noua Zeelanda, de unde provin indragitele tipuri de cochilii din care sunt create bijuteriile de un albastru electrizant

•         Colectia de frunze naturale, aurite sau argintate, care marcheaza un proces atent de selectie a unor frunze din natura, a conservarii si tratarii lor, precum si a suflarii lor cu aur si argint. Aceste tipuri de bijuterii pentru femei de la magazinul online Ariki.ro sunt o imbinare intre perfectiunea naturii si atentia mesterului bijutier care le innobileaza

•         Colectia de bijuterii din chihlimbar, un material pretios de o importanta majora pentru istorie, fiind, la baza, un tip de rasina solidificata in urma trecerii timpului. In procesul de solidificare, in pietrele de chihlimbar formate se pot observa fosile conservate ideal in acest tip de rasina, si care ofera un efect vizual impresionant cand devin parte a unui tip de bijuterie cu chihlimbar

•         Colectia de bijuterii cu sticla de Murano, faimoasa sticla venetiana care a marcat aceasta mica localitate a Italiei. Mesterii sticlari ai sticlei de Murano erau printre cei mai apreciati oameni ai societatii din care faceau parte, iar traditia confectionarii acestui tip de sticla a continuat si pana in ziua de azi, unde poate fi intalnita si in bijuteriile pentru femei de la Ariki.ro

Profitati de oferta cu bijuterii unice pentru femei de la Ariki.ro!

Toate tipurile de bijuterii inedite mentionate mai sus beneficiaza de o oferta speciala pentru perioada 1-8 Martie, special conceputa pentru a oferi cadouri pretioase femeilor dragi din viata clientilor magazinului online Ariki. Reducerile de pret avantajoase vor fi dublate si de varietatea specifica magazinului online Ariki.ro, bijuteriile pentru femei fiind printre cele mai inedite cadouri care pot fi facute reprezentantelor sexului frumos.

Livrarea bijuteriilor speciale de Martisor si Ziua Femeii de la Ariki.ro se face prin curierat rapid, si este gratuita pentru un cos minim de 250 RON. Pentru mai multe detalii legate de viitorul cadou pretios de 1 Martie sau de 8 Martie, magazinul online Ariki.ro poate fi contactat la adresa de e-mail contact@ariki.ro precum si la numarul de telefon 0728 303 148.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/ariki-ro-anunta-oferte-speciale-la-bijuteriile-pentru-femei-de-martisor-si-de-ziua-femeii