Barmania.ro anunta urmatorul curs de barman preparator pe 30 ianuarie 2017!

BUCURESTI - 25 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Cursuri

Barmania.ro anunta inceperea urmatorului curs de barman preparator, in data de 30 ianuarie 2017! Cei care isi doresc sa puna bazele unei cariere in acest domeniu sunt asteptati la sediul acestei societati din Bucuresti, la adresa Strada Foisorului, nr.122-124, Biroul 6, Sector 3!

Barmania.ro anunta urmatorul curs de barman preparator pe 30 ianuarie 2017!

Tot mai multe persoane se orienteaza catre profesia de barman, intrucat posiblitatea de dezvoltare si de avansare in cariera in acest domeniu este foarte mare! Urmand un curs de barman in Capitala, despre care puteti citi mai multe AICI, si dumneavoastra aveti sansa sa va angajati intr-unul dintre cele mai prestigioase baruri sau restaurante, atat din tara, cat si din strainatate!

Ce avantaje exista daca urmati cursurile de barmani?

Orice curs are avantajele sale, insa cel de barman organizat de Barmania.ro o sa va ofere si cea mai frumoasa experienta! Iata o serie dintre beneficiile pe care un curs de specializare pentru barmani vi le aduce:

• Cursul de barman se desfasoara pe o perioada de numai 10 zile, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-16:00.• Persoanele care se vor inscrie la curs si care il vor absolvi vor beneficia de eliberarea unei diplome acreditate de Autoritatea Nationala de Calificari!• Cei care isi doresc sa isi cladeasca o cariera ca si barmani, vor parcurge o serie de module, printre care si urmatoarele: igiena bar, customer care, mixologie, barista, flair, istoria bauturilor, somelier si multe altele!• Urmati cursul de barman, obtineti diploma si o sa va puteti angaja, chiar si in cele mai renumite restaurante si baruri!

Ce trebuie sa stiti despre cursul de barman din Bucuresti?

Barmania.ro ii asteapta pe cei interesati de construirea unei cariere in domeniu, dar si pe cei care simt ca au nevoie de o schimbare in ceea ce priveste profesia, sa se inscrie la cursul de barman preparator, care va incepe la sfarsitul lunii ianuarie! Iata care sunt informatiile care va pot fi de folos, inainte sa faceti acest pas:

• Costul cursului este unul destul de avantajos, totalul insumand 1400 RON.• Cei interesati de participarea la acest curs trebuie sa achite suma de 400 RON inainte de inceperea orelor, intrucat locurile sunt limitate si vor fi ocupate in ordinea in care se va primi avansul!• Alegeti sa va inscrieti la Barmania.ro si veti beneficia de faptul ca taxa include toate costurile legate de diploma acreditata ANC, dar si de materialele, produsele si echipamentele de curs si, nu in ultimul rand, de pauzele de cafea!• Persoanele hotarate sa se urmeze un astfel de curs trebuie sa aiba in vedere si actele necesare inscrierii. Astfel, in momentul in care va prezentati la sediul Barmania trebuie sa aveti la dumneavoastra urmatoarele documente: o copie dupa CI, un CV, o adeverinta medicala in original, care sa ateste faptul ca sunteti apt pentru a urma un astfel de curs, o diploma de studii din care sa reiasa ca ati terminat cel putin 12 clase si dovada achitarii avansului!

Barmania.ro ii asteapta pe cei care isi doresc sa devina barmani preparatori la urmatorul curs din data de 31 ianuarie 2017!

Plata se face numerar la sediul societatii S.C.Barmania Action S.R.L. avand C.U.I. RO 24533108 sau prin intermediul bancii, in contul RO39 RZBR 0000 0600 1096 7093 deschis la Raiffeisen Bank cu mentiunea avans curs barman!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/barmania-ro-anunta-urmatorul-curs-de-barman-preparator-pe-30-ianuarie-2017