Bateriile auto, noua tinta a hotilor in sezonul rece! Cum actioneaza acestia?

BUCURESTI - 7 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Internet

Imediat cum temperaturile din termometre au inceput sa scada, raufacatorii au devenit mai activi.

Bateriile auto, noua tinta a hotilor in sezonul rece! Cum actioneaza acestia?

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca oamenii sunt mai ocupati cu pregatirile pentru concediul din perioada sarbatorilor, unii plecand in vacante si lasandu-si masinile in fata blocului, nesupravegheate.

Multi dintre pagubiti, obisnuiti sa faca mai multe incercari pana sa porneasca masina, au crezut ca pur si simplu masina nu mai pornea din cauza acumulatorului descarcat, insa atunci cand au deschis capota, au realizat cu stupoare ca acesta lipsea cu desavarsire. O baterie auto are un cost ce poate depasi 200 lei, asa ca hotii au parte de profituri deloc neglijabile.

Cel mai bun sfat este sa nu cumparati niciodata de la persoane neavizate! Hotii de baterii auto care sunt prinsi sunt pedepsiti aspru de lege, deoarece prejudiciul adus nu este numai victimelor, ci indirect si celor carora le vand bateriile uzate, de proasta calitate. Uneori acestea nici macar nu se potrivesc pe masina pe care o folositi, iar cei care nu se pricep sunt tinte usoare pentru hoti. Cel mai bine este sa... AFLA AICI.