Batranetifericite.ro dispune un camin de batrani care ofera sentimentul de „acasa”

BUCURESTI - 20 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru este un camin de batrani privat prezentat pe site-ul Batranetifericite.ro.

Batranetifericite.ro dispune un camin de batrani care ofera sentimentul de „acasa”

Oferind un mediu ambiental placut, familial, caminul acesta este potrivit pentru orice senior obisnuit cu confortul, cu siguranta, cu demnitatea, independenta, intimitatea si, bineinteles, cu respectul cu care este obisnuit. Dormitoarele sunt spatioase, bucatariile sunt utilate complet, iar in interiorul incintei se afla chiar si un cabinet medical.

Iata numai cateva motive pentru care rudele iubitoare ale seniorilor pot accesa Batranetifericite.ro pentru a solicita o preinscriere la caminul de batrani. Toate aceste aspecte denota profesionalism si deschidere din partea Batranetifericite.ro, doua atribute deosebit de importante in domeniu.

Serviciile oferite de Batranetifericite.ro conlucreaza pentru a oferi cele mai bune conditii

Reprezentantii Batranetifericite.ro imbina metode si conditii pentru a usura cat mai mult viata persoanelor in etate cazate. Pentru ca fiecare rezident este dferit, se ofera dieta, tratament si imbracaminte personalizate, in virtutea doleantelor impartasite personalului calificat si bucuros sa ajute.

Iata care sunt serviciile incluse in pachetul de baza al caminului de batrani, general valabil tuturor rezidentilor:

· Asistenta medicala permanenta si ingrijire zilnica oferita de infirmiere si asistente

· Ingrijire corporala, menaj zilnic de cate ori este cazul

· Trei mese principale si doua gustari, in fiecare zi, cu alimente proaspat preparate, in concordanta cu regimul fiecaruia; mesele sunt luate in sala de mese de tip restaurant; administrarea hranei in caz de necesitate

· Vizita medicului de familie, administrarea medicamentelor cu acuratete

· Servicii de frizerie ori coafura; manichiura, pedichiura

· Terapie ocupationala; cluburi; servicii religioase

· Mijloace de comunicare cu familia prin telefon si internet

Intregul mobilier folosit este unul modern, de bun gust, iar facilitatile disponibile intrec asteptarile multor rezidenti. Asadar, conditiile de cazare sunt excelente, totul este bine pus la punct, pentru ca sederea sa fie una cat se poate de placuta, indiferent daca se intinde numai pe cateva zile sau dureaza ani intregi.

De ce Batranetifericite.ro este caminul de batrani privat potrivit tuturor cerintelor?

Sunt trei camine de batrani in Bucuresti detinute de asociatia de la Batranetifericite.ro, toate acestea fiind amplasate in locatii centrale din Sectorul 1 si Sectorul 6, supravegheate non-stop prin sisteme de supraveghere video.

Serviciile suplimentare precum recoltarea de mostre, probe si esantioane utile in analizele medicale chiar de la sediul caminului pentru batrani, asigurarea lenjeriei de unica folosinta ori sedinte de masaj si kinetoterapie sunt disponibile tuturor seniorilor care au nevoie in acelasi timp si de caminul de batrani, si de un centru medical si de o statiune.

Si pentru ca micile bucurii ale vietii sa nu lipseasca, acest azil de batrani privat Batranetifericite.ro anunta servicii suplimentare de organizare de mese festive si zile onomastice, precum si a excursiilor.

Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru ofera ocazia solicitarii unei preinscrieri pe site-ul Batranetifericite.ro. De asemenea, se poate programa o intalnire cu reprezentantii Asociatiei prin apel la oricare dintre numerele de telefon 0753.907.355 ori 0722.624.264. Pentru mai multe informatii si programari pentru vizionarea caminelor de batrani, adresa de e-mail contact@caminparticular.ro sta la dispozitie.