Biciclete pentru copii de la Bebelas.ro – bucuriile primelor amintiri din copilarie

BUCURESTI - 6 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Biciclete pentru copii moderne si practice se gasesc pe siteul Bebelas.ro, acest magazin online care si-a dorit sa devina un prieten apropiat parintilor, oferindu-le celor mici produse, accesorii si jucarii extrem de sigure, dar si in trend.

Biciclete pentru copii de la Bebelas.ro – bucuriile primelor amintiri din copilarie

Bebelas.ro functioneaza pe ideea ca unui copil nu ii trebuie doar hainute, mancare si scutecele, el are nevoie si de joaca pentru o dezvoltare armonioasa, o evolutie conforma cu standardele actuale. Astfel incat, a introdus spre comercializare o gama variata de biciclete pentru copii, care se gasesc la cele mai accesibile preturi.
Atat parintii, cat si prichindeii lor, beneficiaza de pe urma acestei platforme extrem de informate, in asa fel incat produsele sale sa fie 100% sigure, calitative, dar si educative.

Biciclete pentru prichindei fericiti

Bicicletele pentru prichindei de la Bebelas.ro au cateva caracteristici care le recomanda parintilor dornici de a le oferi celor mici joaca de zi cu zi. Toata lumea stie ca un copil fericit inseamna un parinte fericit, si cum mersul pe bicicleta este sanatos, copiii populeaza aleile parcurilor fericiti si zglobii.

Bebelas.ro ofera parintilor cateva sfaturi despre bicicletele pentru copii, in asa fel incat acestia sa nu se piarda intre atat de multe modele si culori, specificand caracteristicile unei biciclete pentru copii, perfecte pentru nevoile celui mic:

• Bicicleta de copii Arti pusa in vanzare de aceasta platforma online este mai speciala pentru ca este confectionata din lemn (materiale organice) si este confectionata in asa fel incat copiii sa invete sa-si tina echilibrul;

• Trecerea la bicicleta normala va fi mult mai usoara datorita acestei biciclete speciale pentru pici;

• Scaunul este foarte confortabil, putand fi reglat la 2 nivele, la 34 cm si la 40 cm;

• Rotile sunt din plastic spumat plastifiat;

• Bicicleta este foarte usoara, dar in acelasi timp foarte sigura.

Bicicleta pentru copii se achizitioneaza usor de pe Bebelas.ro
Mediul online este un loc prielnic pentru un parinte de a gasi ce e mai bun pentru copilul sau. De aceea Bebelas.ro le ofera pentru o buna experienta in shopping, cateva servicii cu clientii extrem de interesante si de atractive.

Un parinte care doreste sa achizitoneze o bicicleta ieftina pentru copilul sau de la Bebelas.ro, se va descurca usor datorita urmatoarelor servicii:

• ”Rasplatim fidelitatea” – se acumuleaza puncte cu fiecare comanda, fiecare punct transformandu-se in costuri reduse la viitoarele comenzi;

• ”Produse resigilate” – cea mai buna alegere pentru un buget bine gandit;

• ”Promotii si vouchere” – garanteaza reducerea la cumpararea produselor;

• ”Gama variata de produse” – pe site sunt disponibile mereu cele mai bune produse, preturile variind in functie de nevoile si de bugetul cumparatorilor;

• ”Metode de plata” – ramburs, transfer bancar, plata cu card sau in rate;

• ”Metode de livrare” – transport gratuit daca suma depaseste 400 de lei, restul beneficiind de un transport de 15 lei, care poate fi realizat de orice firma mare de curierat din tara.

Pentru informatii suplimentare, un client poate suna la numarul de telefon al siteului pus la dispozitie 0754-883344 sau sa contacteze prin e-mail la office@bebelas.ro.