Bigotti.ro are, acum, reduceri de pana la 40%, la intreaga colectie de blugi pentru barbati

BUCURESTI - 17 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bigotti.ro este un magazin de haine barbatesti care incearca si reuseste mereu sa readuca stilul vestimentar impus de tendintele modei, dar cu o nota de personalitate, in garderobele masculine.

Bigotti.ro are, acum, reduceri de pana la 40%, la intreaga colectie de blugi pentru barbati

Printre colectiile regasite in cadrul magazinului online Bigotti.ro se numara si colectia de blugi de barbati care, la sfarsit de sezon cald, se bucura de reduceri de 20%, 30% si chiar 40%.

Blugii barbatesti reprezinta articole vestimentare de calitate, foarte versatile. Acestia se regasesc in toate garderobele masculine datorita faptului ca sunt la moda, confortabili si pot fi asortati cu multe alte piese vestimentare populare in randul stilurilor masculine, precum: camasi, sacouri casual, tricouri, veste si multe altele. Bigotti.ro le pune clientilor si viitorilor clienti la dispozitie aceasta colectie variata de blugi pentru barbati care le va intregi garderobele.

Acesti blugi barbatesti regasiti in cadrul magazinului online Bigotti.ro sunt in conformitate cu cele mai noi tendinte. Barbatul modern respecta regulile impuse de catre designeri, adaptandu-le in acelasi timp stilului sau vestimentar, de aceea cauta intotdeauna ceea ce este in trend, cauta modernul din piese vestimentare, dar si calitatea acestora.

Modelele de blugi pentru barbati sunt in conformitate cu noile trenduri

Chiar daca intreaga colectie se bucura de reduceri de pana la 40%, acesti blugi pentru barbati au un design in conformitate cu actualele trenduri si o croiala moderna, fiind realizati doar din materiale de cea mai buna calitate.

In cadrul acestei colectii variata oferita de magazinul online Bigotti.ro veti regasi mai multe modele de blugi barbatesti, printre care se numara si:

• Blugi scurti – chiar daca ne aflam la sfarsit de sezon estival, acesti blugi scurti vor putea fi purtati si in sezonul estival urmator. Si acest model se bucura de reduceri semnificative de care trebuie sa profitati

• Blugi lungi – chiar daca temperaturile vor scadea, tinutele domnilor trebuie sa continue sa fie impecabile. Toate modele de blugi lungi regasite in cadrul colectiei Bigotti.ro vor intregi garderobele si tinutele sezonului rece. Pe langa reducerile de pana la 40%, acestia sunt pusi intr-o paleta vasta de nuante de albastru, precum bleumarin si albastru deschis. In plus, croielile blugilor barbatesti lungi sunt de mai multe tipuri: regular, superslim, slim, toate acestea fiind moderne si pline de eleganta

Colectia de la Bigotti.ro este impartita in aceste doua tipuri de blugi barbatesti, alegeti modelul care se potriveste atat stilului dumneavoastra vestimentar, cat si cerintelor modei.

Blugii barbatesti de calitate superioara pot fi comandati online

Fiind un magazin online, Bigotti.ro va ofera posibilitatea de a comanda online blugii barbatesti confectionati dintr-un denim de calitate superioara. Achizitionand modelele moderne de blugi pentru barbati, veti economisi timp si bani pentru ca acestea se bucura de reduceri de 20%, 30% si chiar 40%, iar dupa comandarea online acestia vor ajunge intr-un timp foarte scurt la adresa mentionata.

Pentru a intra in posesia blugilor pentru barbati, accesati site-ul oficial Bigotti.ro. De asemenea, echipa Bigotti.ro va sta la dispozitie la adresa de e-mail office@bigotti.ro si la numarul de telefon 0731 555 555, programul de relatii cu clientii fiind de luni pana vineri, incepand cu ora 10, pana la ora 18.