Carping.ro ofera nade profesioniste pentru pescarii care vor sa aiba succes la pescuitul crapului

BUCURESTI - 26 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Magazinul online Carping.ro vine in ajutorul pescarilor entuziasti cu nade de categorie Groundbait, pasturi, pelete sau seminte, care au succes dovedit la atragerea crapilor in zona dorita de pescuit. De acum, pescarii pot experimenta aceste nade in expeditiile si aventurile lor pescaresti.

Carping.ro ofera nade profesioniste pentru pescarii care vor sa aiba succes la pescuitul crapului

Desi exista pareri pro si contra eficientei nadelor, increderea pe care cei de la Carping o pun in nadele lor pentru crap reuseste sa se transmita si la pescarii care cumpara de pe magazinul online Carping.ro. Au dezvoltat patru categorii de nade, fiecare isi are specificul ei si se foloseste in conditii diferite de pescuit.

Categoriile nadei de crap de la Carping.ro

Groundbait este categoria care se poate folosi in orice tip de conditii  si ajuta atat amatorii care vor rezultate cat mai repede posibil, cat si pescarii profesionisti care vor sa faca impresie buna la concursuri

Are la baza un amestec de:

• Fainuri cerealiere

• Faina de peste

• Seminte

• Sroturi

• Aditivi care atrag marii crapi

Groundbait-urile de la Carping Club sunt diverse, de la cele “violente”, cu reactie chimica efervescenta (Fast and Furious), la cele “dulci si irezistibile”, care au proteine si arome dulci care atrag foarte mult (Feedermix Premium).  Varianta TTX se bazeaza pe uleiul de porumb, de asemenea dulce.

Pasturile solubile sunt nade pentru crap care nu au nevoie de nicio prezentare, este suficient sa stim despre ele ca au in compozitie mixuri si lichide nutritive. Cateva exemple reprezentative pentru pasturile comercializate de Carping.ro sunt Meat, Sweetcorn, Belachan si Tournament.

O nada de fund compacta inseamna pelete, un amestec de fainuri, extracte naturale si uleiuri. De apreciat la peletele de la Carping sunt atractantii diversi si timpii diferiti de dizolvare la contactul cu apa. Mai mult, maniera de ambalare ofera posibilitatea ca pescarii sa utilizeze “saculeti solubili”. Semintele de canepa sunt disponibile atat intregi, cat si ca spartura umeda, cu miros puternic. Sunt atractanti foarte puternici datorita proteinelor usor digerabile, uleiuri, carbohidrati si minerale. Semintele sunt recomandate pentru prepararea boiliesurilor si groundbaiturilor.    

De ce sunt sigure nadele de crap de la Carping.ro

Cei de la Carping ofera nade profesioniste, care sunt capabile in orice circumstanta sa atraga crapii catre zona dorita si sa ii tina interesati. Asadar, nu poate aparea riscul ca nada sa fie neatractiva, nu se vor naste dubii referitoare la puterea de atragere a crapului. Intrebarea nu este daca nada va actiona cu succes, ci cand anume se va intampla acest lucru.

Cand pescarii ajung la balta increzatori si plini de speranta, tind uneori sa isi faca prea multe ganduri si ajung sa isi piarda increderea in nadele pentru crap cumparate. Se reorienteaza catre simplul porumb care nu le garanteaza exemplarele mari, sau incearca sa isi prepare homemade aceste nade.

Din fericire pentru pescarii care viziteaza Carping.ro, toate aceste ganduri dispar. Nadele de crap sunt eficiente, varietatea  exista, ingredientele sunt irezistibile pentru crapi pentru ca sunt intelese bine si dozate corespunzator, echipa de la Carping ocupandu-se totodata si de un club sportiv in care noutatile sunt la ordinea zilei. Preturile sunt accesibile, la fel si modalitatea de comanda online.