Clack.ro – “Evolutia unui stil de viata sanatos incepe cu un simplu dedurizator!”

BUCURESTI - 29 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clack.ro este magazinul de prezentare al sistemelor speciale pentru tratarea apei, echipamente ce sunt intrebuintate in case si locuinte cu scopul de a incepe acea evolutie a unui stil de viata sanatos. Apa dura este cea care contine un procent ridicat de calciu si magneziu, motiv pentru care odata folosita, ea poate provoca nu doar pagube materiale si ci efecte negative asuprea propriei sanatati.

dedurizatoare apa

dedurizatoare apa

 Folosind un dedurizator puteti spune adio apei dure! 

Clack.ro

Fiind conectat la toate problemele cu care societatea se confrunta in ceea ce priveste apa dura, Clack.ro a fost dispus sa prezinte pe site-ul sau cele mai moderne si eficiente statii de dedurizare a apei, sisteme idele ce imbina stilul de viata sanatos cu starea perfecta a electronicelor si electrocasnicelor din locuinta dumneavoastra!

De ce sa alegeti statiile de dedurizare a apei prezentate pe site-ul Clack.ro?

Inainte de a recurge la metoda instalarii unui dedurizator, trebuie mai intai sa stiti daca este nevoie de astfel de echipament in locuinta dumneavoastra. Specialisti in tratarea lichidului vital, cei de la Clack va propun o analiza gratuita a apei pentru a cunoaste cu exactitate problema cu care va confuntati.

De asemenea, apa dura are anumite caracteristici pe care le puteti sesiza cu usurinta: are un gust dulceag, poate nu fi translucida, nu se creeaza spuma in contact cu detergentul, mancarea preparata nu este bine fiarta, rufele sunt aspre, culorile isi pierd din intensitate si cum adesea veti sesiza depunerile de calcar vor fi prezente in toata locuinta!

Determinat sa va ofere un stil de viata sanatos prin tratarea apei pe care o consumati zilnic, www.clack.ro va asigura ca odata instalata statia de dedurizare a apei veti indeparta din viata dumneavoastra urmatoarele riscuri impuse de apa dura:

  Afectiunea frecventa cunoscuta sub denumirea “pietre la rinichi”
  Consumul excesiv de detergenti pentru spalarea hainelor
  Pielea aspra si adesea uscata din pricina cantitatii excesive de calciu si magneziu regasite in componenta apei
  Haine deteriorate si tesaturi din ce in ce mai fragile
  Defectarea frecventa a masinii de spalat rufe, a centralei termice, a robinetilor, etc.

A opta pentru o statie de dedurizare inseamna a opta pentru a da startul evolutiei unui stil de viata sanatos, iar Clack.ro este alaturi de toti cei care doresc sa foloseasca cele mai eficiente echpamente pentru tratarea apei.

Ce tipuri de dedurizatoare sunt prezente in oferta Clack International Solutions?

Principiul de baza al magazinului de prezentare Clack.ro este acela ca “Intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi”! Din acest motiv, specialistii prezinta pe site solutii variate pentru tratarea apei din fiecare spatiu:

  Dedurizatoare Simple
  Dedurizatoare Duplex
  Dedurizatoare Cabinet

Toate acestea au avantajul de a putea fi montate de catre echipa de specialisti, iar cei care doresc sa afle mai multe informatii, pot opa pentru numarul de telefon 0749 661 835 sau adresa de email office@clack.ro !

Pentru o viata sanatoasa, tratati apa de la robinet cu ajutorul echipamentelor speciale!