Cofetariaarmonia.ro organizeaza cursuri de cofetari cu durata de 3 luni in Bucuresti

BUCURESTI - 2 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Cofetariaarmonia.ro este cofetaria din Bucuresti care a dorit sa ofere mai mult decat delicioase dulciuri clientilor sai, astfel incat astazi organizeaza cele mai complete cursuri de cofetari, pe o durata de 3 luni.

curs de cofetar

curs de cofetar

Toate cunostintele acumulate de maestri vor fi oferite cursantilor pe tava, iar laboratorul de specialitate va fi gazda celor care doresc sa atinga performanta in domeniul crearii celor mai sofistica prajituri, torturi, macarons, candy bars, torturi de nunta sau de botez, etc. Asadar, acest curs de cofetari a fost special infiintat pentru viitori cursanti veniti din provincie, cei dispusi sa-si deschida inima in fata celor mai ascunde secrete din arta cofetariei franceze!

Ce se ofera in urma cursului de cofetari si cine poate participa?

Ani de-a randul, cofetarii Armonia au reusit sa impresioneze toti clientii cu faimoasele torturi si delicioasele deserturi, iar astazi ei s-au hotarat ca este timpul sa se lase pradati de cunostinte. Astazi, in Bucuresti, cel mai aventuros curs de cofetar este pregatit sa ii intampine pe cei interesati cu retete noi si necunoscute, aduse tocmai din inima Frantei.

Cofetarii Armonia au terminat  cu “Magna cum laude” scoala de cofetari din Franta, iar astazi ei au dorinta de a aduce pe meleagurile romanesti, gusturile frantuzesti. Asadar, cei care pot participa la aceste cursuri de cofetar trebuie sa indeplineasca cateva criterii:

    Sa fie din provincie
    Sa fie dispusi ca timp de 3 luni sa vina in Bucuresti pentru a participa la prelegerile si orele de practica predate de maestri Armonia
    Sa aiba posibilitatea financiara de a plati cursul

In urma celor 3 luni in care manutele au stat in coca, au invatat cum sa manevreze unelte si au descoperit cat praf magic trebuie sa pui in componenta retetei pentru ca desertul sa fie delicios, cursantul poate avea capacitatea de a crea cele mai savuroase deserturi si cele mai apetisante produse de cofetarie!

Cum puteti participa la cursul de cofetar organizat de Cofetaria Armonia?

Pentru a va inscrie la cursul de cofetar intrati pe www.cofetariaarmonia.ro si trimiteti o solicitare maestrilor Armonia. In urma confirmarii, veti veni la curs unde veti invata cum se creeaza acele deserturi ce provoaca curcubeu pe cerul gurii!

Astazi, cofetarii Armonia pot fi gasiti si in locatia Str Campia Libertatii , nr. 46 , bl. 52 , parter , sector 3, Bucuresti sau la numarul de telefon 0722.616.180!

A fi cofetar poate fi un lucru usor, insa a fi un maestru cofetar este un tel realizat doar cu ajutorul expertilor care cunosc adevaratele taine din spatele retelelor!

Venind in Bucuresti pentru cursul de cofetari veti contribui singuri la crearea unei cariere stralucite in domeniu!