Complexul rezidential din Bragadiru de la CubicResidence.com - dotat si cu piscina

BUCURESTI - 21 iulie 2016

Comunicat tip General in Imobiliare

CubicResidence.com este cel mai renumit dezvoltator pe piata imobiliara si se diferentiaza de restul competitorilor sai prin faptul ca, atunci cand vine vorba despre unitatile locative, gandeste diferit si isi transpune ideile in cele mai originale proiecte.

Complexul rezidential din Bragadiru de la CubicResidence.com - dotat si cu piscina

Acest dezvoltator tine cont de dorintele si de necesitatile clientilor sai, reusind astfel sa creeze cele mai moderne case si apartamente, atat de dorite pe aceasta piata.

In cazul in care doriti sa va mutati, un complex rezidential din Bragadiru este alegerea perfecta, datorita faptului ca va aduce numai beneficii, pe care alte locatii din Bucuresti nu vi le pot oferi.

Ansamblul rezidential din Bragadiru va imbunatateste calitatea vietii

Vi se pare greu de crezut faptul ca un ansamblu rezidential care se afla in Bragadiru va poate imbunatati viata? Poluarea, aglomeratia si zgomotele au fost inlocuite cu spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si pisicina, pentru ca dumneavoastra sa duceti o viata cat mai linistita. Acest complex rezidential, ale carui baze au fost puse de catre dezvoltatorul Cubic Residence.com va aduce numeroase beneficii, care sunt greu de refuzat:

• Acest ansamblu rezidential este situat intr-una dintre cele mai apreciate zone din jurul Bucurestiului si anume, Bragadiru.

• Complexul rezidential al celor de la CubicResidence.com se afla la o distanta de aproximativ 10 minute de mers cu masina de zona Militari.

• Atunci cand au decis sa puna bazele acestui ansamblu, dezvoltatorul, impreuna cu arhitectii au avut o viziune, in care constructiile sa se imbine armonios cu natura.

• De asemenea, au tinut cont de necesitatile copiilor, punandu-le la dispozitie spatii de joaca special construite pentru ei, pentru a isi consuma energia si pentru a lega noi prietenii.

• Persoanele care vor opta pentru acest complex rezidential vor putea profita de faptul ca vor avea acces si la piscina care se afla in ansamblu si se vor putea relaxa, ori de cate ori vor simti nevoia.

• In cazul in care hotarati sa va mutati, puteti alege atat case, cat si apartamente, toate avand 4 camere, beneficiind de locuinte la cheie, in cadrul carora au fost realizate toate finisajele exterioare si interioare.

• Un aspect foarte important este pretul caselor si al apartamentelor ce fac parte din acest complex rezidential. CubicResidence.com isi rasfata clientii si le pune la dispozitie locuinte care se ridica la cele mai inalte standard, la cele mai avantajoase preturi.

De ce sa alegeti sa locuiti in complexul rezidential din Bragadiru de la CubicResidence.com?

Complexul rezidential din Bragadiru este cea mai buna alegere pe care o pot face persoanele care se afla in cautarea unei case sau a unui apartament, intrucat se vor bucura de siguranta, de liniste, de aer curat, in timp ce vor fi foarte aproape de orasul tuturor posibilitatilor.

Pentru mai multe informatii cu privire la modul de achizitionare a locuintelor din cadrul complexului rezidential care apartine dezvoltatorului Cubic Residence.com, puteti apela numarul de telefon 0756.088.000 sau trimite un e-mail pe adresa contact@cubicresidence.com.