CreditFix.ro desfasoara campania “Daruieste-i zambete”! Din 22 februarie, aveti 50% reducere din dobanda pentru primul credit nebancar

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip General in Social

CreditFix.ro, institutia financiar-nebancara, demareaza in perioada 22.02- 11.03.2016 campania “Daruieste-i zambete!”. Promotia consta in acordarea de 50% reducere din dobanda pentru clientii care aplica pentru primul credit nebancar.

campanie CreditFix.ro

campanie CreditFix.ro

CreditFix.ro sustine metodele de finantare moderne si demareaza campania "Daruieste-i zambete!", metoda prin care puteti sa faceti o surpriza placuta celor mai dragi persoane din viata. Intrati pe pagina web a institutiei financiar nebancare, CreditFix.ro, locul unde aveti acces la cele mai avantajoase oferte de imprumut: 50% reducere din dobanda pentru primul credit nebancar rapid. Astfel, atunci cand sunteti intr-un impas financiar, profesionistii de la CreditFix sunt solutia cea mai rapida si la indemana pentru o forma de finantare moderna. Din dorinta de a fideliza orice client si de a-i oferi cele mai bune servicii, echipa CreditFix.ro ofera 50% reducere la toata dobanda pentru primul credit nebancar pentru care aplicati.


Profitati de Campania “Daruieste-i zambete!” si aplicati pentru un credit nebancar, prin 2 acte minimale


Vreti sa va bucurati persoanele dragi intr-un timp pe cat se poate de scurt? Atunci cea mai la indemana solutie vine de la CreditFix.ro, echipa institutiei financiar nebancare unde puteti aplica simplu si rapid pentru cea mai moderna forma de finantare: creditul nebancar rapid. Astfel, direct de pe pagina web, completati formularul online care va va duce mai aproape de banii de care aveti nevoie.
Pentru a beneficia de Campania desfasurata in perioada 22.02- 11.03, aveti nevoie de doar 2 acte minimale:
• Copie dupa Bi/ CI;
• Copie dupa extrasul de cont aferent contului de incasare venit pentru intreaga luna precendenta.
Odata prezentate aceste doua acte, aveti acces la o forma de finantare rapida, pentru care sa platiti cea mai mica dobanda, redusa cu 50%, pentru clientii care aplica pentru primul credit nebancar. Mai mult decat atat, nu mai trebuie sa pierdeti timp si energie in bancile cu politici birocratice, cand aveti la dispozitie o metoda mai rapida si mai simpla pentru a va finanta.


Cum aplicati pentru un credit nebancar rapid, de la CreditFix.ro?


Profitati de avantajele aduse de mediul online si aplicati rapid pentru forma de finantare dorita, prin cateva click-uri. Ii gasiti pe cei de la CreditFix.ro pe pagina web a institutiei, cat si la numerele de telefon 0374.475.000/ 0374.091.000. Echipa CreditFix va sta mereu la dispozitie si la adresa de e-mail contact@creditfix.ro. Faceti surprize placute celor dragi sau aplicati pentru dumneavoastra atunci cand vine vorba despre o forma de finantare rapida si practica. CreditFix.ro va asteapta in continuare cu cea mai atractiva campanie de accesare a creditelor rapide nebancare.