Cristine.ro, cofetaria online de unde puteti comanda torturi de botez din ingrediente 100% naturale

BUCURESTI - 29 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cristine.ro este cofetaria online din Bucuresti care ofera clientilor prajituri, produse de patiserie si torturi realizate cu cea mai mare grija, doar din ingrediente proaspete si naturale.

logo cofetarie online Cristine de Casa

logo cofetarie online Cristine de Casa

Pentru ca botezurile sunt unul dintre evenimentele care se pot organiza pe toata durata anului, Cristine.ro adauga noi modele de torturi pentru botez, pentru acei parinti care isi doresc sa le oferele invitatilor si celor mici un tort deosebit si chiar sanatos, fara a avea grija conservantilor si aromelor artificiale.


Ce avantaje fac ca torturile pentru botez de la Cristine.ro sa fie cea mai buna alegere?


Cristine.ro trateaza fiecare eveniment special de tipul botezului ca fiind cel mai important, oferindu-i toata atentia si grija pe care o daruiau si bunicile cand le pregateau ceva nepotilor.
Pentru ca botezul este singurul eveniment de acest gen al micutilor, acesta trebuie sa fie unul memorabil, chiar daca acestia si-l vor aminti doar din poze. Cea mai buna cale de a organiza un botez pe placul tuturor invitatilor si dupa gustul parintilor, iar copilul sa se bucure de acesta si peste ani, este comandarea unui tort de botez de la Cristine.ro. Aceasta cofetarie online din Bucuresti ofera parintilor si invitatilor lor un tort pentru botez deosebit, realizat doar din ingrediente naturale, care vor garanta desfasurarea ca la carte a botezului.
Comandarea unui tort de botez online va reduce considerabil numarul drumurilor facute la cofetariile fizice pentru a viziona modele si pentru a-l alege pe cel care v-a placut cel mai mult. Pe langa acest avantaj, Cristine.ro va scapa si de grija ingredientelor pe care le poate contine un tort pentru botez achizitionat din alte cofetarii obisnuite. Acestea din urma pot avea in compozitia lor conservanti sau arome artificiale, ingrediente care pot dauna unora dintre invitati iar evenimentul poate fi compromis. Tot ingredientele naturale folosite pentru realizarea torturilor de botez de la Cristine.ro le ofera acestora un gust si o textura deosebita, complet diferita de torturile pe care le gasiti in cofetariile fizice. Pe langa aceste mari avantaje, cofetaria online le adauga si pe urmatoarele:
• Nu se vor folosi blaturi sau creme care pot fi gasite in comert sau in alte cofetarii fizice
• Tortul de botez poate fi realizat dupa cerintele si modelul parintilor, si personalizat cu numele micutului
• Pentru a fi siguri ca au ales exact tortul pe care si-l doreau, parintii pot degusta tortul ales inainte de a-l comanda
• Datorita personalizarii si ingredientelor folosite, Cristine.ro va poate oferi un tort unicat

Torturi pentru botez realizate din pasiune pentru arta patiseriei, doar de la Cristine.ro


Daruirea si calitatea torturilor si prajiturilor realizate de Cristine.ro se pot observa si in marturisirea Cristinei, creatoarea acestor bunatati: „Sa daruiesc cu dragoste, este un ingredient special pe care il impartasesc zi de zi dulciurilor din bucataria mea.”
Modelele de tort pentru botez realizate doar din ingrediente naturale le puteti regasi pe site-ul Cristine.ro, si le puteti comanda contactand-o pe Cristina, la numarul de telefon 0744639301 sau trimitand un e-mail la adresa contact@cristine.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/cristine-ro-cofetaria-online-de-unde-puteti-comanda-torturi-de-botez-din-ingrediente-100-naturale