Cristine.ro este cofetaria online de unde puteti comanda torturi personalizate gustoase

BUCURESTI - 18 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Cristine.ro este cofetaria online din Bucuresti care pregateste torturi personalizate pentru orice tip de eveniment. Astfel, Cristine.ro prepara torturile cu dragoste, dar si cu ingrediente naturale.

logo Cristine.ro

logo Cristine.ro

Daca in viata dumneavoastra urmeaza un eveniment, fie o nunta sau un botez, fie o petrecere aniversara si va doriti ca intamplarea sa fie pomenita cu drag si amintirea acesteia sa aiba cel mai dulce gust, Cristine.ro va poate prepara un tort cu o forma inedita, care sa debordeze de rafinament si deopotriva sa delecteze papilele. Torturile personalizate pot fi preparate in functie de tematica evenimentului si ofera posibilitatea clientilor de-a isi pregati tortul in functie de propriile preferinte. Asadar, clientii isi pot alege forma, dar si ingredientele folosite la preparare. Pentru a va aduce aminte de eveniment, tortul poate avea elemente decorative precum animalute, personaje din desenele animate, flori naturale sau pot imita unul dintre obiectele preferate de client. De exemplu, pot avea forma unei genti sau a unui aparat de fotografiat.

De ce sa alegeti torturile personalizate de la Cristine.ro?

In primul rand, ingredientele folosite la prepararea torturilor nu contin aditivi, e-uri sau coloranti, iar retetele de la baza lor sunt de casa si amintesc de prajiturile scoase din cuptorul bunicii. In al doilea rand, torturile personalizate au un aspect impecabil care lasa un efect vrednic de tinut minte. In al treilea rand, torturile sunt preparate cu pasiune si sunt expresia unui spirit creativ si original, a carui experienta dateaza din perioada studentiei.

Odata cu prepararea torturilor personalizate, creste si gradul de implicare din partea cofetarului. Astfel, miza este aceea de a plasmui torturi care sa satisfaca dorintele clientilor.

In meniul virtual de torturi personalizate al cofetariei online Cristine.ro se numara si urmatoarele preparate:

· Tort cu bufnite

· Tort Chanel No. 5

· Tort cu flori naturale

· Tort cu flori pictate

· Tort de poveste

· Tort romantic

 

Pe langa torturile personalizate, Cristine.ro va mai pune la dispozitie o multitudine de preparate: torturi de casa, torturi pentru copii, candy-bar-uri pentru majorate, pentru nunti, care pot contine si prajituri de casa, marturii dulci, sub forma unor biscuiti sau a unor prajituri-piersici, briose, biscuiti si fursecuri, tarte, bomboane sau dulciuri de post.

 

Care este modalitatea de comandare a unui tort personalizat de la Cristine.ro?

La cerere, produsele pot fi insotite de un certificat de garantie, iar comanda trebuie efectuata cu cel putin 48 de ore inainte eveniment. Acest lucru este necesar intrucat se folosesc ingrediente proaspete, preparate in casa, iar prajitura trebuie „sa se aseze”.

Avand in vedere ca deplasarea la cofetarie necesita timp, puteti sa faceti o comanda pentru torturi personalizate din confortul caminului, direct pe site-ul cofetariei. In acest mod, veti evita traficul si imbulzeala din oras si veti economisi timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati la rubrica „Contact” si sa scrieti un mesaj in campul dedesubtul caruia este mentionata sintagma „Trimite un mesaj”. De asemenea, puteti apela la numarul de telefon 0744.639.301.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-cupcake/cristine-ro-este-cofetaria-online-de-unde-puteti-comanda-torturi-personalizate-gustoase