Inicinstal.ro, firma de instalatii cu certificari in domeniul furnizarii sistemelor de detectie incendiu

BUCURESTI - 22 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Inicinstal.ro, magazinul online cu cea mai bogata gama de sisteme de supraveghere, siguranta, precum si sisteme de incalzire si sanitare, comercializeaza si instaleaza echipamente de detectie incendiu de ultima generatie.

logo firma de instalatii Inicinstal

logo firma de instalatii Inicinstal

Indiferent ca este vorba despre un spatiu comercial sau rezidential, firma de instalatii Inicinstal este preocupata de furnizarea unor sisteme pentru detectia incendiului versatile, perfect adaptabile locurilor unde urmeaza a fi montate.


Sisteme de detectie incendiu cu componente de la A la Z


A-si multumi clientii este un criteriu de baza atunci cand vine vorba despre principiile serviciilor oferite de firma de instalatii Inicinstal.ro, din acest motiv, in categoria de sisteme de detectie incendiu, firma de instalatii a pregatit componente diversificate si complete in cazul izbucnirii unui incendiu. Printre acestea, cele care sunt cele mai importante si au un rol primordial in oferirea de siguranta in cazul izbucnirii unui foc sunt:
• Butonul adresabil pentru detectia incendiului, dispozitivul care ajuta la semnalarea unui nedorit incident de acest tip; butonul functioneaza in conditii de temperatura extrema, cuprinsa intre -10 si +55 grade Celsius;
• Centrala adresabila pentru detectia incendiului este o componenta perfect de montat in spatii precum magazine, cladiri administrative, depozite, dar si spatii care au o dimensiune interna intre medie si mare;
• Detectoare pentru incendiu adresabile, usor de programat, avand un mod de procesare digitala si o temperatura de functionare cuprinsa intre -10 grade Celsius si +60 grade Celsius;
• Soclu pentru detectori retresabil.
Fiecare dintre aceste componente functioneaza perfect impreuna, astfel incat, in final, sa fie un tot unitar care sa asigure protectia spatiilor in caz de incendiu. Mai mult decat atat, sistemele de detectie incendiu au capacitatea de a oferi un nivel de siguranta optim si supravegherea constanta a spatiilor unde sunt montate.


Inicinstal.ro asigura distributie si montaj pentru sistemele complete de detectie incendiu


Firma de instalatii Inicinstal.ro isi doreste sa ofere clientilor sai servicii complete pentru produsele comercializate, din acest motiv, pentru sistemele de detectie incendiu, echipa Inicinstal ofera livrarea rapida a produselor, precum si montarea lor, direct la destinatie. Acest lucru se aplica in cazul in care clientul opteaza pentru achizitia unui echipament complet de detectie incendiu, cu toate componentele primordiale la pachet.
Pentru comandarea online a unui sistem de detectie incendiu, intrati pe pagina web a magazinului online Inicinstal.ro si comandati echipamentele de baza contra incendiului. Echipa Inicinstal.ro va raspunde intrebarilor si va ofera mai multe detalii atat la numerele de telefon 0743 156 330/ 0348 730 930, cat si la adresa de e-mail office@inicinstal.ro.