Kit-urile de distributie pentru Opel Astra H sunt furnizate de RevizieShop.ro

BUCURESTI - 8 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Kit-urile de distributie pentru Opel Astra H se pot achizitiona prin intermediul unei comenzi online, la preturi competitive, de la magazinul ReviziShop.ro.

Kit-urile de distributie pentru Opel Astra H sunt furnizate de RevizieShop.ro

In gama de kit-uri de distributie pentru Opel Astra H pusa la dispozitie de magazinul online RevizieShop.ro, clientii pot gasi urmatoarele piese auto:

• Curea de distributie pentru Opel Astra H

• Rola intizatoare pentru cureaua de distributie

• Rola pentru ghidarea curelei de distributie

• Curea de alternator

• Garnituri pentru capacul distributiei

• Kit-uri de distributie pe lant

Kit-ul de distributie este una dintre cele mai importante componente ale unei masini. Atunci cand se efectueaza schimbarea kit-ului de distributie, toate curelele si accesoriile trebuie schimbate in acelasi timp.

Distributia masinii este compusa din mai multe subansambluri ale motorului care au menirea de a sincroniza componentele angrenate in admisie, pozitia cilindrilor si evacuare astfel incat timpii de ardere ai motorului sa functioneze in parametrii optimi.

Distributia pentru Opel Astra H - cand trebuie schimbata?

Distributia pentru Opel Astra H trebuie sa se schimbe preventiv. Daca schimbarea ei nu are loc, daca cureaua se rupe din cauza folosirii indelungate, pagubele materiale care vor rezulta vor fi foarte serioase.

In cazul in care kit-ul de distributie nu este schimbat la timp, uzura curelei duce la ruperea curelei. Daca cureaua se rupe au loc urmatoarele pagube materiale:

• Distrugerea supapelor sau a chiuloasei

• Fisurarea blocului motor

• Spargerea pistoanelor

• Ruperea bielelor

Persoanele interesate de achizitionarea unui kit de distributie pentru Opel Astra H isi pot indrepta atentia catre stocul magazinului online RevizieShop.ro intrucat acesta a redus substantial preturile la multe piese care fac parte din kit-ul de distributie.


Kit-ul de distributie de Opel Astra H se schimba in functie de numarul de kilometri efectuati inainte de atingerea unui termen limita.

Momentul schimbarii kit-ului de distributie este mentionat in manualul masini si depinde si de regimul de exploatare al masinii.

Dat find faptul ca montarea unui kit de distributie trebuie efectuata de profesionisti, se recomanda schimbarea kit-urilor de distributie la service-urile autorizate. Daca efectuati schimbarea distributiei la un service care nu este si reprezentanta riscati ca aceasta sa fie montata defectuos, lucru care duce iar la pagube materiale.

Kit-ul de distributie pentru Opel Astra H - cum se poate achizitiona?

Persoanele interesate de cumpararea unui kit de distributie pentru Opel Astra H nu mai sunt nevoite sa se deplaseze la reprezentantele din punctele fixe pentru ca magazinul www.RevizieShop.ro le pune la dispozitie posibilitatea de a efectua o comanda online, pe site-ul magazinului. Astfel, cei care efectueaza o comanda online vor economisi timp.