LED-Zone.ro comercializeaza becuri cu led care ofera economii semnificative de consum electric

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

LED-Zone.ro, magazin online care ofera clientilor solutii economice pentru iluminat, comercializeaza becuri cu led in conformitate cu directiva Comisiei Europene.

LED-Zone.ro comercializeaza becuri cu led care ofera economii semnificative de consum electric

Avand in vedere revolutia energetica din zilele noastre si eforturile cercetatorilor cu privire la gasirea de noi moduri de utilizare sustenabila a resurselor energetice, tranzitia de la becurile economice la becurile cu led reprezinta marca unui comportament verde.

Folosirea becurilor cu led in spatiul privat sau industrial atrage dupa sine urmatoarele beneficii:


• Eficienta- consumul de energie al becurilor cu led este cu 90% mai putin decat in cazul becurilor traditionale
• Durabilitate- durata de functionare a becurilor cu led este de 50.000 de ore de functionare
• Siguranta - pericolul incalzirii excesive specifice becurilor traditionale, incalzire care poate duce la accidente sau incendii, este inlaturat odata cu montarea becurilor cu led
• Ecologice - materialele folosite sunt nontoxice si reciclabile, nu contin mercur si nu emit raze UV
• Economice - valoarea facturilor, datorita consumului redus de energie, va scade


Becurile cu led reprezinta alternativa becurilor traditionale, sunt o solutie durabila care se potriveste cu orice tip de spatiu, iar lumina transmisa este constanta si nu straluceste.


Becurile cu led E27 de la LED-Zone.ro beneficiaza de reduceri


Avand in vedere vehicularea opiniei conform careia pretul unui bec cu led este ridicat, becurile cu led E27 comercializate de magazinul online LED-Zone.ro beneficiaza de reduceri. Astfel, acestea se adreseaza unui numar mai mare de posibili cumparatori.

Aspectul relevant al achizitionarii unui bec E27 consta in faptul ca reprezinta o investitie, iar pretul, comparativ cu durata de viata lunga, siguranta pe care acesta o ofera si economisirea pe termen lung a energiei si a banilor, este onorabil. Printre alte avantaje cu privire la achizitionarea unui bec cu led E27 se numara:


• Nu degaja caldura
• Clientul care achizitioneaza un astfel de bec beneficiaza de o garantie de doi ani a produsului
• Sunt produsi 100 de lumeni in timp ce se consuma un singur watt
Pretul celui mai ieftin bec cu led E27 din stocul celor de la LED-Zone.ro este de 4 RON, iar cel mai scump model beneficiaza de o reducere de la 120 ron la 95 ron. Becul este confectionat din plastic, poate sa emita o lumina alba calda sau o lumina alba rece si are o putere de 36W.

Becurile cu led se pot folosi atat in spatiul rezidential cat si in regim industrial

Folosirea becurilor cu led in vederea iluminarii spatiilor mari poate duce la o scadere de 400% din punct de vedere economic fata de sistemele traditionale. Proiectoarele destinate uzului industrial sunt de mare putere, pot lumina spatii intinse, iar intensitatea variaza intre 30W si 150W. Costurile de intretinere devin inexistente, iar valoarea facturii de energie electrica scade intr-un mod apreciabil.

Gradul de aplicabilitate al becurilor cu led in regim industrial este larg, acestea putand fi folosite pentru depozite, in spatiile care contin substante inflamabile sau carburant, in parcari sau parcuri.

Echipa celor de la LED-Zone.ro este experimentata, garanteaza calitatea serviciilor si a produselor si poate oferi consiliere la numarul de telefon 0728.964.967. De asemenea, comenzile se pot face online sau prin e-mail, la adresa comenzi@led-zone.ro.