OrasulFlorilor.ro daruieste iubire prin flori. Livrati buchete de lalele deosebite, gratuit, oriunde in tara

BUCURESTI - 19 februarie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

OrasulFlorilor.ro, floraria online din Bucuresti, livreaza buchete de lalele deosebite, simbolul perfectiunii, iubirii si elegantei.

logo florarie online OrasulFlorilor.ro

logo florarie online OrasulFlorilor.ro

 Flori si lucruri 

Orasul Florilor

Simbolul perfectiunii si elegantei, buchetele de lalele sunt o forma discreta de a exprima cele mai frumoase sentimente. In ajutorul domnilor romantici vine floraria online OrasulFlorilor, locul de unde puteti comanda cadouri florale deosebite, incununarea celor mai frumoase sentimente. Mereu proaspete, dispuse in aranjamente deosebite, lalelele pot transmite mai mult decat 1000 de cuvinte, devenind, astfel, o surpriza placuta pentru cele mai dragi persoane din viata dumneavoastra. OrasulFlorilor.ro, prin echipa de maestrii florari, are grija sa transpuna pasiunea si dragostea pentru arta florala, astfel incat sa creeze buchete de lalele speciale ca design si cromatica.


Buchetele de lalele, simbolul iubirii perfecte


Sarbatoriti aniversarile de cuplu, ziua ei sau intreaga luna a femeilor, prin livrarea de buchete de lalele speciale, atent dichisite de maestrul florar cu 20 de ani experienta, de la Orasul Florilor. In functie de sentimentele care vor a fi transmise, alegeti aranjamentele din lalele in functie de cromatica:
• Buchete de lalele puternic colorate, un mix de nuante euforic, menit sa transmita iubirea imaginativa, plina de surprize;
• Aranjamente cu lalele galbene, florile ce simbolizeaza gandurile senine, precum si iertarea;
• Lalele rosii, mesagerii dragostei pure si ai pasiunii.
Fie ca alegeti un buchet din lalele simplu, din plante de acelasi fel, fie unul mixt, ornat cu elemente decorative speciale, floraria online OrasulFlorilor.ro va avea grija ca darurile florale sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie. Declarati-va iubirea sau pur si simplu amintiti-le persoanelor dragi cat de mult le pretuiti, iar OrasulFlorilor.ro va rasplateste, oferindu-va cadouri florale unice. Simbolul primaverii, lalelele vor fi surpriza pe care curierii iubirii o vor livra direct la adresa mentionata, gratuit, oriunde in tara.


Personalizati buchetul de lalele, iar OrasulFlorilor.ro il livreaza direct la destinatie


Direct de pe pagina web a florariei online, comandati modelul de buchet de lalele preferat si personalizati-l in functie de preferintele persoanei iubite. Alegeti ornamentul, plantele decorative si coloristica buchetelor de lalele, iar floraria online le livreaza direct la destinatie, oriunde in tara, gratuit. Pentru comandarea de aranjamente de lalele online, intrati pe pagina web a florariei sau contactati echipa Orasul Florilor la adresa de e-mail suntem@orasulflorilor.ro. De asemenea, pentru comenzi telefonice, floraria online va raspunde cererilor la numarul de telefon 0743.256.525.
Spuneti “Te iubesc!” in cel mai frumos mod si aratati-va iubirea, pretuirea, grija sau prietenia prin superbele buchete de primavara, marca Orasul Florilor.