Plantele de exterior de la Artagradinilor.ro aduc unicitate oricarei gradini

BUCURESTI - 8 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Plantele de exterior comercializate pe Artagradinilor.ro sunt capabile sa aduca un caracter unic oricarei gradini.

Plantele de exterior de la Artagradinilor.ro aduc unicitate oricarei gradini

Una dintre cele mai variate oferte de plante de exterior care exista pe piata online este reprezentata de cele peste 250 de soiuri de pe acest magazin online. Preturile se negociaza in functie de cantitate si de soi, iar consultantii dedicati vor gasi intotdeauna solutia ideala pentru oricine doreste o gradina care sa arate cu adevarat bine.

Acesti consultanti ofera sfaturi legate de sadirea si ingrijirea acestor plante naturale, toata atentia fiind canalizata pentru a se obtine un rezultat estetic desavarsit.

Plantele ornamentale de exterior si cele 4 tipuri care se pot comanda de pe Artagradinilor.ro

Plantele ornamentale de exterior de la ArtaGradinilor.ro sunt cele mai bune cai de a amenaja o gradina, deoarece gradina in esenta ei este un loc cu plante, cu viata vegetala. Nu este suficient sa se tina cont numai de culori sau de preferinte individuale in decorarea gradinii cu plante; gradina are o suprafata care permite sau nu permite anumite plante, si o structura a carei armonie se reda prin plantarea soiurilor potrivite. Iata in continuare care sunt cele 4 tipuri de plante care se pot vedea pe Artagradinilor.ro:

• Arbori si arbusti rasinosi (culoarea verde este permanenta, diferind doar nuantele; cine prefera mirosul de conifere si se duce la munte special pentru acest lucru, gaseste in acesti arbori si arbusti motive de a ramane acasa, in gradina)

• Arbori si arbusti foiosi (coroanele bogate, umbroase, asigura racoarea necesara gradinilor, si frunzele pe timp de toamna asigura o panorama ca de tablou)

• Plante de exterior de tip agatatoare si erbacee (pentru ziduri, plantele agatatoare vor reprezenta un suflu verde si un factor de stabilitate; pentru sol, plantele erbacee se vor intinde si vor infrumuseta solul; in asociere, acestea vor intinde o plasa verde naturala peste tot ce inseamna gradina si peretele dinspre gradina al locuintei)

• Gard viu (delimiteaza gradina in sine sau portiunile de gradina intre ele; gardul viu mai poate sa delimiteze zona cu mobilier de exterior fata de restul gradinii)

Toate aceste plante ornamentale sunt importate din tari precum Belgia, Olanda, Germania, Italia si Ungaria, dar sunt luate si din pepinierele romanesti. In functie de necesitati, se aleg plante din import sau de productie autohtona.

Planta de exterior dorita se alege usor de pe Artagradinilor.ro, fiind reprezentata in imagini si in scris

Pentru fiecare dintre cele peste 250 de soiuri care se regasesc in selectiile de pe Artagradinilor.ro, exista o scurta descriere legata de caracteristica principala, de perioada de inflorire, de temperatura optima, de nivelul de umiditate necesar sau de luminiozitatea necesara.

Spre exemplu, pentru arborele foios Acacia Dealbata, pe site se precizeaza ca este un arbust cu tulpini spinoase si aplatizate, care infloreste in lunile Aprilie-August, care se dezvolta corespunzator intre 5 grade si 20 de grade Celsius, si care prefera soarele plin si umiditatea redusa.

Iata cum site-ul Artagradinilor.ro ofera toate informatiile necesare despre plantele de exterior, si reprezinta o platforma usor de folosit pe care se poate cere oferte. Informatiile despre baloti, dimensiuni, cotatii de pret si asa mai departe se regasesc la un click distanta.

Concept Garden este compania care detine magazinul online Artagradinilor.ro. Aceasta poate fi contactata la oricare dintre numerele de telefon 0733.607.352 ori 0743.605.158. Adresa de e-mail office@artagradinilor.ro sta la dispozitie, de asemenea, tuturor celor care doresc sa intre in contact cu aceasta companie.