Studiu: 38% din proprietarii de Dacia Logan aleg s-o repare cu piese de la dezmembrari auto

BUCURESTI - 5 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Foarte multi dintre romanii care detineau in trecut celebrele masini Dacia 1300 sau 1310, au trecut in ultimul timp la autoturismele upgradate Logan, care s-au evidentiat prin faptul ca exista un raport bun dintre pretul de achizitie, performantele dinamice si echipare, dar si prin capacitatea mare de transport, confort pe bancheta din spate, lipsa unghiurilor moarte etc.

Studiu: 38% din proprietarii de Dacia Logan aleg s-o repare cu piese de la dezmembrari auto

Fiind o masina autohtona, Loganul a capatat o popularitate mare, mai ales deoarece existau piese foarte usor de procurat, pe care proprietarii auto le puteau cumpara in orice clipa, fara sa astepte zile sau saptamani pana le-ar fi venit vreo comanda ca in cazul masinilor straine.

O solutie mult mai usoara, la care apeleaza foarte multi dintre cetatenii Romaniei, ce detin in proprietate o astfel de  masina, este insa un magazin online de piese auto provenite de la dezmembrari, ale carui preturi sunt nu doar avantajoase, ci de-a dreptul modice. Masinile dezmembrate, desi provin din accidente, au suficiente piese ramase care sunt intacte si care pot fi folosite cu succes si fara niciun fel de risc de alti proprietari.

Din punct de vedere financiar, cei mai multi dintre cumparatori sunt incantati de costurile mult mai reduse, mai ales in privinta achizitiei pieselor care nu se strica usor, precum elemente de caroserie, mecanica, motor etc. Pretul poate fi chiar sub un sfert mai mic decat fata de pretul aceleiasi piese cumparate de noua. Atunci cand bugetul este destul de mic, iar autoturismul trebuie reparat cu orice chip, preturile mai mici pot deveni o adevarata mana cereasca pentru orice cumparator.

De la o firma de dezmembrari auto pot fi cumparate piese originale, din fabrica, doar e nevoie de putina grija atunci cand sunt cumparate, ca nu cumva acestea sa fie mult prea uzate si sa se strice intr-un timp foarte scurt. Evident ca achizitia de piese noi inseamna si costuri ridicate, iar despre cele aftermarket nici nu poate fi vorba.

Pentru piesele de caroserie, iarasi devine o solutie ideala shoppingul de la dezmembrari deoarece elementele de caroserie originale sunt calitative si se potrivesc perfect pe suruburile masinii, dar si pentru ca aici exista culoarea perfecta pentru orice autoturism. Proprietarul nu mai este nevoit sa vopseasca iarasi piesa in culoarea masinii sale. De multe ori se intampla ca acest lucru sa nu se realizeze intr-un mod optim.

Un alt motiv pentru care romanii prefera sa-si repare Dacia cu ajutorul pieselor de la dezmembrari este faptul ca pot gasi absolut toate elementele de care au nevoie la un loc, vanzatorii pot fi verificati (au calificative pozitive, testimonialele altor clienti referitor la experienta pe care au avut-o cu acestia, ofera garantie sau nu, accepta returul in caz ca piesa este defecta etc.), se pot realiza negocieri usoare.

Cel mai bun partener pentru orice roman, care doreste sa isi repare Dacia Logan cu ajutorul unei firme de dezmembrari, este Dezmembrarimasini.ro, un loc in care se gasesc piese auto diverse, preturi accesibile buzunarelor, consiliere in alegerea pieselor si suport tehnic.