Variante numeroase de case de vanzare in Bucuresti, la Premierimobiliare.ro

BUCURESTI - 11 august 2016

Comunicat tip General in Imobiliare

Premierimobiliare.ro este platforma online prin care casele noi de vanzare in Bucuresti sunt prezentate cat mai detaliat. Casele si vilele pe care agentia Premier Imobiliare le ofera spre vanzare sunt intr-un numar atat de mare, incat variantele de achizitie par a nu se epuiza niciodata. In zona de Sud a Bucurestiului, in Tineretului - Vacaresti si in Popesti-Leordeni, toate aceste case noi de vanzare sunt situate stradal sau in zone superbe, sunt situate in ansambluri imobiliare de case sau au alte pozitionari.

Variante numeroase de case de vanzare in Bucuresti, la Premierimobiliare.ro

Casele acestea sunt individuale, duplex, au etaj si mansarda si intotdeauna sunt situate aproape de metrou. Iata cum se prefigureaza avantajele achizitionarii caselor noi de vanzare din Bucuresti, prin intermediul Premierimobiliare.ro.

Finisajele caselor noi de vanzare din Bucuresti la Premierimobiliare.ro

Finisajele caselor noi de vanzare de la PremierImobiliare.ro trebuie sa fie unele moderne, adaptate tendintelor actuale in domeniu. Chiar daca amenajarea interioara este definitivata, exista loc de personalizare, iar daca acest lucru nu reprezinta o varianta, exista oricand o alta casa noua de vanzare in Bucuresti in zona dorita care sa poata fi oferita de Premierimobiliare.ro.

Iata cateva dotari si finisaje care trebuie sa existe pentru ca imobilul sa fie atractiv pentru toti cei care cauta un camin in zona de sud a Bucurestiului:

• Incalzire prin termoficare (incalzire centralizata)

• Zugraveli lavabile (zugraveli proaspete, cu lavabil de calitate si in culori rafinate)

• Vedere mixta (si pe fata si pe spate)

• Termopane (in totalitate)

• Calorifere (de preferat din aluminiu)

• Usa metalica (pentru o siguranta sporita)

• Contorizare (efectuate cu cele mai noi aparate de pe piata)

Dotarile sunt mult mai multe, si finisajele au intotdeauna modernitate si bun gust. Nu se face compromis nici in constructia propriu-zisa, materialele folosite fiind unele cat se poate de non-poluante, de termoizolante si de rezistente la cutremur.

Variantele de achizitie de la Premierimobiliare.ro pentru cei care cauta case noi de vanzare

O casa P+1+M , situata la 5 minute de metroul Dimitrie Leonida, sau o casa single in zona Aparatorii Patriei, ori o casa intr-un ansamblu rezidential din Soseaua Oltenitei cu 2 dormitoare, living si mansarda (loc care gazduieste un al treilea dormitor) sunt cateva exemple minimale de case care pot fi gasite in larga lista de case (si vile) noi de vanzare.

Iata chiar mai multe detalii si exemple: vilele sunt cuplate, duplex sau single, casele au terase si pivnita, sunt puse in vanzare chiar proprietati de lux pe Valea Oltenitei, cu 330 mp suprafata utila, cu trepte din lemn, rulouri electrice, gresie si faianta Marazzi si supraveghere video.

Premierimobiliare.ro afiseaza garsoniere, apartamente cu maxim 4 camere, case si vile si chiar penthouse-uri, insa pentru doritorii de case noi, poate si de vile, cele din lista de mai sus sunt ideale pentru inceperea unei vieti noi.

Reprezentantii Premier Imobiliare pot fi apelati la 0727 737 225 pentru a raspunde la toate intrebarile si pentru a stabili vizionari. Totodata, adresa de e-mail office@premierimobiliare.ro este pusa la dispozitie.