Vertu Romania lanseaza cel mai nou model de Signature Touch Bentley pentru piata de profil

BUCURESTI - 9 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Vertu Romania este un magazin online autorizat de compania britanica de telefoane mobile de lux care anunta aparitia pe piata de profil a unui nou model: Signature Touch Bentley. Acest telefon de la Vertu a luat nastere pentru cei care apreciaza imbinarea intre tehnologia de ultima generatie si eleganta materialelor pretioase si semipretioase pe care toate telefoanele Vertu le au in componenta. Compania Vertu celebreaza astfel parteneriatul de 5 ani pe care il are cu producatorul britanic de masini de lux, Bentley, care i-a inspirat la nivel de design.

Vertu Romania lanseaza cel mai nou model de Signature Touch Bentley pentru piata de profil
  Liderul absolut în industria telefoanelor mobile de lux 

Vertu Romania

Noul telefon Signature Touch Bentley adus de Vertu in Romania pastreaza traditia manufacturarii acestor modele de telefoane, piesa cu piesa, pentru a le oferi celor fascinati de tehnologie cel mai elegant motiv pentru a achizitiona un astfel de device-accesoriu. Parteneriatul cu producatorul Bentley a fost rezultatul aceluiasi numitor comun la nivel de perceptie a produselor finale pe care cele doua companii le ofera unei nise de elita: eleganta si prestigiul.

Care sunt elementele definitorii ale telefonului Signature Touch de la Vertu?

Vertu Romania, magazinul autorizat de compania britanica de telefoane mobile de lux, doreste ca prin acest nou model sa ofere o noua viziune despre imbinarea intre eleganta si performanta. Tehnologia folosita pentru noul telefon Vertu Signature Touch adus de Vertu in Romania pluseaza prin urmatoarele caracteristici definitorii:

    Claritate impecabila a imaginii, care aduce in prima plan intregul proces de manufacturare din cele mai durabile si mai fine materiale pretioase, care ofera in acelasi timp rezistenta ecranului, precum si o afisarea specifica unui device al anului 2016
    Acuitate sonora ideala, pentru cei care isi doresc sa experimenteze, pe langa o claritate formidabila a imaginii, si un sunet de exceptie, oferit de sistemul Dolby® Digital Plus, printre cele mai noi tipuri de sonorizare pentru device-urile mobile
    Ultimul sistem de operare disponibil pe piata, Android 5.1 Lollipop, care este una dintre cele mai fiabile versiuni ale acestui OS pentru device-urile mobile

Daca din punct de vedere tehnic, acest smartphone de ultima generatie adus de Vertu in Romania este ireprosabil, la nivel de design, liniile conturate de parteneriatul cu producatorul de masini de lux Bentley il transforma intr-un device unic. Vice-Presedintele Departamentului de Marketing si Vanzari Vertu precizeaza:

„Produsele Vertu Bentley sunt de un succes fenomenal. Acesta este un parteneriat care a animat imaginatia consumatorilor de produse de lux, iar modelele existente pana in acest moment s-au dovedit a fi foarte dezirabile in baza noastra de clientela existenta. Cu toate acestea, aproximativ 40% dintre modele au fost achizitionate de catre clienti noi ai brandului Vertu.”

Vertu Romania si Bentley – un parteneriat pentru clienti de lux

Aceasta declaratie a Vice-Presedintelui Vertu nu face decat sa demonstreze faptul ca parteneriatul dintre Vertu si Bentley i-a apropiat pe cei care nu erau familiarizati cu brandul Vertu, datorita standardelor ridicate, la nivel tehnic si estetic, si diverselor tipuri de afinitati pe care toti acesti consumatori ai produselor de lux le au.

Pentru mai multe detalii despre magazinul Vertu Romania si despre ultimul model Signature Touch Bentley care celebreaza parteneriatul de 5 ani dintre Vertu si Bentley pot fi aflate direct pe site-ul acestui magazin autorizat de compania Vertu, precum si la numarul de telefon 0213 123 398, precum si la adresa de e-mail office@vertu.com.ro.