Zevo.ro prezinta cele mai diverse genti de dama ale primaverii

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle


Magazinul online Zevo.ro este importatorul si distribuitorul unei game mari de genti de dama din piele naturala si piele sintetica, mizand pe modele elegante, moderne, de calitate superioara si foarte accesibile ca pret.

Zevo.ro prezinta cele mai diverse genti de dama ale primaverii

Gentile reprezinta accesoriul cel mai iubit de femeile din intreaga lume indiferent de varsta. Nu exista femeie care sa nu detina cel putin cateva genti de dama in garderoba de marimi si culori diferite.


De ce sunt gentile de femei de la Zevo.ro un accesoriu atat de important?


Alaturi de pantofii cu toc, gentile pentru dama completeaza tinuta unei doamne sau domnisoare. Daca in trecut gentile de femei nu erau chiar atat de diverse, in prezent se gasesc in toate culorile, formele si marimile posibile.


Gentile de dama de la Zevo.ro sunt un accesoriu atat de important deoarece:


•        Sunt extrem de functionale pentru ca in ele doamnele pot tine cele mai importante lucruri de care au nevoie pe parcursul unei zile cum ar fi: portofel, telefon mobil, produse de machiaj si altele


•        Prin forma lor si dimensiune, dar, mai ales, prin calitate, gentile de dama sunt un element din care reiese, de multe ori, statutul celei care o poarta


•        Exista genti de dama de la Zevo.ro de dimensiuni mai mici ce pot fi purtate cu usurinta atat la o tinuta de zi, cat si la una de seara


•        Geanta este acel accesoriu vestimentar ce nu lipseste niciodata din tinuta unei femei


•        Geanta de dama nu se va demoda niciodata si va fi mereu adorata de doamnele si domnisoarele de pretutindeni.
 
Gentile pentru femei ale brandului Zevo.ro intrunesc toate caracteristicile pe care o geanta indispensabila trebuie sa le detina pentru a fi pe placul publicului feminin.
 
 
Ce tipuri de genti de femei de la Zevo.ro exista?


Gama gentilor pentru femei de la Zevo.ro, fiind foarte variata, cuprinde aproape toate modelele de genti de dama ce exista pe piata.


Deoarece este un accesoriu esential in garderoba unei doamne sau domnisoare, au fost create diferite dimensiuni si modele pentru gentile de dama pentru a exista un tip care sa se potriveasca oricarei tinute, fie ea casual, sport, business sau de seara.


Astfel, gentile mari incapatoare si perfect structurate sunt esentiale pentru o doamna ocupata care are multe lucruri pe care trebuie sa le aiba in permanenta la ea. Acestea sunt perfecte pentru birou si pentru zilele incarcate in care este nevoie de o geanta de dama mare in care sa incapa toate obiectele necesare pentru activitatea din ziua respectiva.
Gentile de dimensiuni mici sunt preferate de catre femeile care nu au o activitate intensa sau carora nu le plac gentile foarte mari. Aceste genti pentru dama sunt usor de purtat, data fiind marimea redusa, si sunt acele genti care pot fi purtate atat ziua, cat si seara.


Exista si genti special destinate evenimentelor si petrecerilor, acestea avand un design mai special si cristale inserate in diverse locuri.


In magazinul online Zevo.ro se gasesc toate aceste modele de genti de femei pe diferite culori, iar personalul profesionist al magazinului poate fi contactat apeland la numarul de telefon 0742 222 957  sau prin e-mail la adresa  office@zevo.ro.