Școala privată din Voluntari-Ilfov, Little London International Academy, organizează colecte mobile de sânge bianual

Voluntari - 5 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Little London International Academy este prima școală privată din România care a organizat o colectă mobilă de sânge. Totul a început din dorința de a informa și de a educa asupra importanței donării de sânge.

#8 Picătura ta este oceanul cuiva

#8 Picătura ta este oceanul cuiva! Donează viață!

În 2021 a avut loc prima ediție „Picătura ta este oceanul cuiva!”. De atunci, școala organizează colecte mobile de două ori pe an, ajungând la ediția cu numărul #8. Aceasta va avea loc săptămâna viitoare, marți, 9 aprilie, între orele 8:00 și 11:30, la sediul școlii, de pe strada Erou Iancu Nicolae 65, Voluntari.

Școala particulară continuă să informeze și să educe prin puterea exemplului. De aceea, în completarea colectei mobile de sânge care urmează să aibă loc, elevii de gimnaziu și liceu din Little London International Academy vor lua parte la un eveniment despre ce înseamnă voluntariatul. La aceste eveniment sunt invitați să vorbească:

Daria Pricope, manager Salvați Copiii România

Ramona Dumitrescu, radio Dj la Virgin Radio

Sore Mihalache, artist

Virgil Ianțu, TV host

Toți cei patru invitați sunt implicați activ în diverse activități de voluntariat, aducând un ajutor vizibil comunității din care ei fac parte.

Dacă puteți dona și doriți să participați la colecta mobilă de sânge organizată de școala privată din Voluntari, vă puteți înscrie aici: #8 Picătura ta este oceanul cuiva.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/coala-privata-din-voluntari-ilfov-little-london-international-academy-organizeaza-colecte-mobile-de-sange-bianual