Dr. Geanina Cernat de la Clinica Stomatologica Viva Dent Activ abordeaza anxietatea dentara

BUCURESTI - 18 aprilie 2024

Comunicat tip General in Sanatate

O frică continuă să persiste pentru mulți oameni - teama de a vizita medicul dentist. Anxietatea dentară afectează milioane de oameni din întreaga lume, împiedicându-i să caute îngrijirea orală esențială. Ca răspuns la această problemă presantă, dr. Geanina Cernat, stomatolog renumit și fondator al Clinicii Stomatologice Viva Dent Activ, face un pas pentru a aborda această îngrijorare larg răspândită.

Dr. Cernat recunoaște că anxietatea dentară poate fi o barieră semnificativă în calea sănătății orale. „Înțelegem că frica de dentist este o problemă reală și comună”, a declarat ea. „Misiunea noastră la Clinica Stomatologică Viva Dent Activ nu este doar să oferim îngrijire dentară de top, ci și să creăm un mediu de susținere și reconfortant pentru toți pacienții noștri, în special pentru cei care se confruntă cu anxietatea dentară.”

Cu ani de experiență în domeniul stomatologic, Dr. Cernat și echipa ei au implementat diverse strategii pentru a atenua temerile pacienților. De la tehnici blânde la comunicare deschisă, fiecare aspect al clinicii este conceput pentru confortul pacientului.

Prioritizăm construirea încrederii în relațiile cu pacienții noștri”, a explicat dr. Cernat. „Ne facem timp să le ascultăm preocupările, să explicăm procedurile în detaliu și să abordăm orice anxietăți pe care le-ar putea avea. Scopul nostru este să le dăm pacienților noștri putere să-și depășească temerile și să acorde prioritate sănătății orale”.

În plus, Clinica Stomatologică Viva Dent Activ oferă o gamă largă de facilități pentru a îmbunătăți experiența pacientului. De la zone confortabile de așteptare la opțiuni de sedare, fiecare detaliu este croit pentru a ușura anxietatea dentară.

Vrem ca pacienții noștri să se simtă relaxați și în largul lor din momentul în care trec pragul ușii noastre”, a subliniat dr. Cernat. „Prin crearea unui mediu primitor și de susținere, ne propunem să schimbăm modul în care oamenii percep vizitele la stomatologie și să îi încurajăm să acorde prioritate sănătății orale fără teamă”.

Pe lângă îngrijirea personalizată, întreaga echipă se angajează să crească gradul de conștientizare cu privire la anxietatea dentară. Prin inițiative educaționale și programe de sensibilizare comunitară, ei speră să spargă stigmatizarea din jurul fricii dentare și să încurajeze persoanele să caute îngrijirea de care au nevoie.

Clinica Viva Dent Activ rămâne neclintă în dedicarea de a oferi servicii stomatologice pline de compasiune tuturor pacienților, indiferent de temerile sau anxietățile lor.

Pentru mai multe informații despre Viva Dent Activ contactați direct Dr. Geanina Cernat la 0723258581.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/dr-geanina-cernat-de-la-clinica-stomatologica-viva-dent-activ-abordeaza-anxietatea-dentara