Final de An Scolar 2023-2024 la Little London International Academy

Voluntari - 25 iunie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Little London International Academy încheie Anul Școlar 2023-2024 cu emoție și bucurie. Școala reflectă asupra unei călătorii frumoase, pe parcursul căreia întreaga comunitate s-a adaptat și s-a implicat constant în construirea unui mediu în care elevii să crească și să se dezvolte armonios, atât pe plan personal, cât și academic.

Festivitate An Școlar 2023-2024 Little London International Academy

Little London International Academy încheie cu succes Anul Școlar 2023-2024

Școala privată din Voluntari anunță cu bucurie încheierea unui nou an școlar, marcat de activități diverse și realizări academice remarcabile. Cu accent pe creativitate și dezvoltare personală, școala continuă să își îndeplinească misiunea de a forma tineri empatici, curioși, curajoși și autentici.

„Sunt mândru să fiu parte din comunitatea Little London. Aici nu am învățat doar despre matematică sau română , ci am învățat să fim mai buni, să respectăm și să ne ajutăm unii pe alții. Acestea sunt lucrurile pe care vreau să le iau cu mine înainte.”, este mesajul transmis de un absolvent de clasa a VIII-a al Little London International Academy.

Școala privată din Voluntari subliniază importanța colaborării dintre profesori, elevi și părinți în crearea unui mediu educațional echilibrat: „Am creat împreună experiențe noi, de neuitat. Am fost curioși și creativi, bucurându-ne de fiecare moment împreună. Ne-am conectat unii cu ceilalți, formând o echipă unită, organizată și puternică. Pe lângă performanța academică cu care ne mândrim, nu am uitat să ne și distrăm, creând un echilibru între învățare și recreere. De la proiectele de echipă și până la activitățile de voluntariat, nu am uitat să fim generoși și atenți cu cei din jurul nostru.”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/final-de-an-scolar-2023-2024-la-little-london-international-academy1