Performantele elevilor din ciclul primar de la Little London: peste 90 de calificari la Etapele Nationale

Voluntari - 29 mai 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Elevii din ciclul primar de la Little London International Academy au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare Comper, Gazeta Matematică și KOALA. Aceștia au demonstrat excelență academică și dedicare în pregătire, obținând peste 90 de calificări la Etapele Naționale.

Performanțele elevilor din ciclul primar la Little London International Academy

Performanțele elevilor din ciclul primar la Little London International Academy

Peste 90 de calificări la Etapele Naționale

Concursurile la care au participat elevii sunt competiții naționale, care evaluează cunoștințele elevilor în domeniul limbii române, al matematicii și al limbii engleze.

Anul acesta, elevii care au participat la aceste concursuri, au obținut rezultate remarcabile. Dintre aceștia, foarte mulți s-au calificat mai departe, școala bucurându-se de peste 90 de calificări la Etapele Naționale.

Pregătirea elevilor a fost una care s-a desfășurat atât individual, cât și la clasă, împreună cu învățătorii, care au oferit resursele educaționale și suportul de care elevii aveau nevoie. Desigur, părinții au fost și ei parte din acest proces de pregătire, susținându-și copiii.

„Copiilor li s-a explicat cum pot valorifica propriul potențial academic. Este esențial să înțeleagă că progresul înseamnă exercițiu, studiu. Urmând această cale, am ajuns aici și suntem mândri de acest lucru.”, spune Felicia Lupu, învățător la Little London International Academy.

Participarea la aceste concursuri are, desigur, un impact pozitiv asupra elevilor, contribuind la dezvoltarea abilităților academice și, în același timp, la creșterea încrederii în sine.

Puteți afla mai multe despre performanțele pe care elevii de la Little London le obțin, în pagina dedicată acestora - Rezultate academice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/performantele-elevilor-din-ciclul-primar-de-la-little-london-peste-90-de-calificari-la-etapele-nationale