Republica del Gusto introduce o pasta de fistic 100% naturala

BUCURESTI - 17 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Republica del Gusto un centru de excelență gourmet de 3 decenii, anunță introducerea unui nou produs: Pastă de Fistic 100% naturală. Cu un angajament neclintit față de calitate și gust, este mândru să ofere această creație delicioasă menită să captiveze atât clienți companii, cât și persoane deopotrivă.

Republica Del Gusto

Creată cu pasiune și grijă pentru ingrediente, pasta de fistic este o dovadă pentru neclintita dedicare a magazinului de a oferi cele mai bune experiențe culinare. Se obține din fistic iranian - cules undeva aproape de maturitate, când încă își păstrează culoarea vibrantă. Magazinul a dorit o pastă care să nu conțină aditivi sau conservanți, pentru a asigura experiența un gust pur și autentic.

Cu cea mai mare încredere în calitatea și gustul creației lor, magazinul gourmet invită companiile să experimenteze un produs de neegalat la ora actuală: „Pentru clienții actuali ai magazinului nostru, ne menținem promisiunea că, odată ce vor gusta din pasta de fistic, vor reveni pentru mai mult. ”, spune Cristian Iancu, vizionarul din spatele magazinului online Larepublica.ro.

Iar pentru mediul Horeca și Retail, acesta declară cu o notă de optimism: „După ce vor gusta din bogăția și calitatea produsului nostru, se vor simți obligați să-l încorporeze în propriile creații culinare.”

Angajamentul neclintit al magazinului față de calitate și aromă asigură că fiecare borcan de Pastă de Fistic este un deliciu perfect pentru a se întinde pe pâine prăjită, pentru a adăuga profunzime deserturilor sau pentru a savura din ea așa cum este. Invită toți pasionații de mâncare și cunoscătorii de gourmet să descopere acest nou produs.

Republica del Gusto este furnizor de produse gourmet, inclusiv vinuri vechi de colecție, cafea de specialitate proaspăt prăjită și ingrediente de patiserie. Concentrându-se pe gust și calitate excepționale, website-ul Larepublica.ro – unde pot fi găsite produsele - s-a impus ca destinație pentru pasionații de gourmet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/republica-del-gusto-introduce-o-pasta-de-fistic-100-naturala