Târg caritabil de Primăvară la o școală privată din Voluntari, Ilfov

Voluntari - 12 aprilie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Little London International Academy continuă campaniile de donare lunară și în luna aprilie, printr-un târg caritabil, unde elevii școlii și-au expus creațiile realizate în cadrul orelor de arte.

Târg caritabil de primăvară la Little London International Academy

Târg caritabil de primăvară la Little London International Academy

Târgul caritabil de Primăvară

Școala privată din Voluntari a găzduit în această săptămână Târgul caritabil de Primăvară. În cele două zile destinate târgului, 9 și 10 aprilie, elevii de la Little London International Academy și-au expus spre vânzare cele mai frumoase creații artistice pe care le-au realizat la orele de artă, împreună cu profesorii de specialitate.

Pe lângă creațiile făcute în timpul orelor, copiii au venit în completare și cu alte materiale și ateliere. Astfel, la târg s-au putut cumpăra picturi pe pânză, suporturi de lumânări, brățări din elastice, brelocuri din rășină sau șosete colorate. De asemenea, elevii au organizat și ateliere interactive: portrete la minut și tatuaje cu henna, aducând un plus de distracție și implicare în eveniment.

Banii strânși în urma celor două zile de târg au fost donați către Asociația SOS Satele Copiilor România, o organizație neguvernamentală dedicată oferirii de îngrijire și educație pe termen lung copiilor care au pierdut sprijinul familiei biologice sau sunt expuși riscului de a fi separați de aceasta.

Campaniile de donare lunară și colecta mobila de sânge

Târgul caritabil de Primăvară face parte dintr-o serie de campanii lunare de donare organizate de școala particulară. În fiecare lună, întreaga comunitate a școlii se implică activ în sprijinirea diferitelor cauze a unor asociații neguvernamentale, dar nu numai.

Tot în luna aprilie, școala a oferit peste 140 de șanse la viață, în urma colectei mobile de sânge din cadrul evenimentului Picătura ta este oceanul cuiva. Printre cei 47 de donatori s-au numărat și 5 liceeni din școală care au donat sânge pentru prima dată în această ediție.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/targ-caritabil-de-primavara-la-o-scoala-privata-din-voluntari-ilfov