Vanilla Republic colaboreaza cu Metro pentru a aduce clientilor produse gourmet de calitate

BUCURESTI - 9 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vanilla Republic - furnizor de top pentru vanilie și alte produse conexe gourmet, anunță parteneriatul cu Metro, unul din cei mai mari retaileri, renumit pentru calitate și accesibilitate. Acest parteneriat promite să pună la dispoziție cât mai multe produse excepționale pentru clienți.

Vanilla Republic din aprilie în magazinele Metro

Începând cu 8 aprilie 2024, clienții care vizitează magazinele Metro vor avea acces la o selecție din cele mai bune oferte Vanilla Republic, inclusiv:

Pudră de vanilie 250 g: Fabricată din cele mai bune păstăi de vanilie, adaugă o aromă inimitabilă unei game largi de creații culinare.

Dulce de Leche Classico 1 kg: Un produs cu aroma dulce a caramelului, perfect pentru a fi întins direct pe pâine prăjită, clătite, gogoși și care dă frâu liber imaginației pentru multe alte deserturi rapide.

Dulce de Leche Pastelero 1 kg: Conceput special pentru patiserii și pasionații de baking, Dulce de Leche Pastelero oferă o consistență mai fină, ideal pentru umplerea produselor de patiserie, prăjituri și alte produse de cofetărie.

În ciuda calității premium, aceste produse sunt oferite la prețuri extrem de accesibile. Vanilla Republic se asigură că toată lumea se va bucura de gusturi gourmet, fără a crea tensiuni în bugete.

Pe lângă aceste oferte interesante, Vanilla Republic are plăcerea de a anunța că alte noi produse vor apărea în curând pe rafturile magazinelor Metro. Rămâneți pe fază, pentru că brandul urmează să își extindă gama de ingrediente gourmet. În curând veți avea acces la: pastă de fistic, pudră de fistic și fistic verde feliat.

Pentru mai multe informații despre Vanilla Republic și produsele lor, vizitați Vanillarepublic.ro sau pentru oferte personalizate B2B contactați la numărul de telefon 0745 102 030.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/vanilla-republic-colaboreaza-cu-metro-pentru-a-aduce-clientilor-produse-gourmet-de-calitate