Viva Dent Activ: Empatie stomatologica pentru persoanele cu autism sau anxioase

BUCURESTI - 15 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Într-o inițiativă de a acorda prioritate confortului pacientului de a răspunde nevoilor diverse, Viva Dent Activ își anunță angajamentul de a oferi îngrijiri stomatologice excepționale, adaptate pentru autiști și persoane anxioase.

Viva Dent Activ

Viva Dent Activ

Cu peste 20 ani de servicii pline de compasiune, clinica Viva Dent Activ își propune să redefinească experiența stomatologică pentru cei cărora li se pot găsi descurajante vizitele la dentist.

Înțelegând că mediile stomatologice tradiționale pot fi copleșitoare pentru persoanele cu sensibilități senzoriale sau anxietate, Viva Dent Activ a implementat protocoale și tehnici specializate pentru a se asigura că o vizită la dentist este mai puțin înfricoșătoare și mai acomodativă pentru toată lumea.

Dr. Geanina Cernat, fondator și medic principal la Viva Dent Activ, a subliniat importanța empatiei în stomatologie, declarând: „Misiunea noastră merge dincolo de sănătatea orală; este vorba de a crea un spațiu sigur și primitor în care fiecare individ se simte înțeles și sprijinit pe tot parcursul călătoriei sale stomatologice. Recunoaștem nevoile unice ale persoanelor cu autism și anxietate și suntem dedicați să oferim îngrijiri personalizate care le respectă nivelul de confort și promovează bunăstarea generală."

Caracteristicile cheie ale abordării empatice oferite de clinica Viva Dent Activ includ:

1. Mediu prietenos senzorial: Clinica este concepută cu culori liniștitoare, scaune confortabile și stimuli senzoriali minimi pentru a crea o atmosferă liniștitoare.

2. Îngrijire centrată pe pacient: Fiecare pacient primește atenție și îngrijire individualizate, cu opțiunea pentru planuri de tratament și acomodare personalizate, în funcție de nevoile și preferințele sale specifice.

3. Suport de comunicare: Echipa Viva Dent Activ acordă prioritate comunicării clare și transparente, asigurând că pacienții se simt împuterniciți și informați pe parcursul procedurilor stomatologice.

4. Tehnici blânde: De la curățări delicate dentare până la opțiuni de sedare care reduc anxietatea, clinica oferă o gamă de tehnici pentru a minimiza disconfortul și pentru a promova relaxarea în timpul vizitelor la stomatologie.

Pe lângă furnizarea de îngrijiri specializate pentru persoanele sensibile, clinica stomatologică se angajează să promoveze incluziunea și să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța sănătății dentare în aceste comunități.

Ca parte a eforturilor sale continue de a sprijini persoanele cu nevoi diverse, Viva Dent Activ îmbrățișează feedback-ul și sugestiile din partea pacienților și susține îmbunătățirea continuă a accesibilității și incluziunii în toate aspectele practicii sale.

Pentru mai multe informații despre Viva Dent Activ și abordarea sa empatică față de stomatologie, vă rugăm să vizitați vivadentactiv.ro sau să contactați la numărul de telefon 0214208648.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/viva-dent-activ-empatie-stomatologica-pentru-persoanele-cu-autism-sau-anxioase