Ziua Copilului la Little London: Un succes plin de activitati si generozitate

Voluntari - 5 iunie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Săptămâna trecută, Little London International Academy a sărbătorit Ziua Copilului printr-un eveniment plin de veselie, activități și ateliere. Banii care au fost strânși în urma evenimentului au fost donați către Asociația Blondie.

Ziua Copilului La Little London International Academy

Ziua Copilului La Little London International Academy

Ateliere, activități și generozitate de 1 Iunie la Little London International Academy

Cu ocazia Zilei Copilului, școala privată din Voluntari a pregătit diverse ateliere și activități pentru elevii școlii. Printre standurile cu limonadă și cookie, elevii s-au putut bucura de sesiuni de karaoke, picturi pe piele, tatuaje temporare cu apă și jocuri interactive. Standurile au fost gestionate și de elevii școlii, care au dorit să fie voluntari pentru activități.

Așadar, evenimentul a fost unul plin de distracție și, totodată, de solidaritate. Fondurile strânse în urma acestuia au fost redirecționate către Asociația Blondie, pentru a susține zborurile medicale vitale pentru copiii care au nevoie de tratament în străinătate.

Prin acest eveniment, școala marchează și ultima campanie de donare din acest an școlar. Începând cu februarie 2024, Little London a început seria campaniilor de donare lunară, susținând diferite cauze ale asociaților. De la donare de cărți, donare de bani și până la donare de sânge, școala a susținut 6 campanii de donare în 4 luni.

Puteți afla mai multe despre activitățile pe care școala particulară le desfășoară, în pagina dedicată acestora – Noutăți.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/ziua-copilului-la-little-london-un-succes-plin-de-activitati-si-generozitate