Arval Romania numeste noul Director Comercial

BUCURESTI - 23 martie 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto

Cu o experienta in vanzari de peste 14 ani, Sorin Costea a preluat functia de Director Comercial Arval Romania. In ultimii 8 ani, Sorin a ocupat mai multe pozitii in cadrul echipei comerciale ale companiei.

Sorin Costea

Sorin Costea

Noul director comercial a jucat un rol crucial in dezvoltarea portofoliului Arval Romania, experienta sa acoperind o gama larga de activitati din sfera leasingului operational. In ultimii ani a coordonat echipa de Business Manageri, cu rezultate extraordinare la nivelul pietei din Romania.

Numirea sa in calitate de Director Comercial a intrat in vigoare pe 22 Martie 2021.

“Ultimii 8 ani au reprezentat cea mai frumoasa si fructuoasa  perioada a carierei mele. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, atat colectivului cat si a felului in care Arval creaza si sustine un mediu propice pentru dezvoltarea persoanala. Avem o strategie noua – Arval Beyond si un plan de implementare pregatit pana la ultimul detaliu. In acest context, tranzitia catre noua pozitie aduce, de la sine, un set nou de provocari dar si certitudinea ca le vom depasi, cu usurinta, impreuna.” a declarat Sorin la inceperea mandatului.                                                             

“Ma bucura enorm pasul realizat de Sorin si consider aceasta mutare ca fiind una logica si aliniata culturii noastre interne. Intr-o mare masura, Arval Romania a ajuns in pozitia actuala si datorita eforturilor imense pe care atat Sorin cat si echipa sa le-au depus de-alungul timpului. Mai mult ca oricand, avem nevoie de leaderi care sa mentina  compania in prima linie, aliniata trend-urilor globale si care sa permita o dezvoltare optima in jurul noilor concepte de mobilitate, digitalizare si impact redus asupra mediului. De aceea, sunt absolut convinsa ca Sorin va avea un rol crucial in continuarea eforturilor noastre de livrare a celor mai bune produse si servicii” a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.   

Despre Arval:

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operațional full service pentru vehicule. Arval le oferă clienților săi – corporații mari internaționale și IMM-uri – soluții personalizate ce optimizează mobilitatea pentru angajații acestora și externalizează riscurile asociate cu administrarea unei flote. 

Consultanță specializată și servicii de calitate, ambele aflate la baza promisiunii Arval față de clienții săi, sunt livrate în fiecare dintre cele 30 de țări în care activează compania, de către cei peste 7.200 angajați. Peste 1.4 milioane de vehicule închiriate în regim de leasing operațional reprezintă flota Arval la nivel mondial (Decembrie 2020).

Arval este unul dintre membrii fondatori ai Element-Arval Global Alliance, cea mai longevivă alianță strategică în industria administrării flotelor, fiind și lider global cu 3 milioane de vehicule în 50 de țări. În cadrul BNP Paribas, Arval aparține de divizia de Retail Banking.

www.arval.com 

Despre BNP Paribas:

BNP Paribas este una dintre băncile de top din Europa, având o rețea internațională. Este prezentă în 71 de țări, cu mai mult de 199.000 de angajați, inclusiv 151.000 în Europa. Grupul bancar deține poziții-cheie în trei domenii principale de activitate: Piețe Locale, Servicii Financiare Internaționale (ale cărei rețele de retail bancar și servicii financiare sunt acoperite de Retail Bancar și Servicii) și Banking Corporate și Instituțional, care deservește două nișe de client: corporații și investitori instituționali. 

Grupul este alături de toți clienții (indivizi, consorțiile comunitare, antreprenori, IMM-uri, corporații și clienți instituționali) în realizarea proiectelor prin soluții de finanțare pe termen lung, investiții, economii și asigurări de protecție. În Europa, grupul are patru piețe locale în care activează (Belgia, Franța, Italia și Luxemburg), iar BNP Paribas Resurse Financiare Individuale este lider în împrumuturi de consum.   

BNP Paribas își implementează modelul de retail-banking integrat și în țările mediteraneene, în Turcia, în Europa de Est și o rețea mare în partea de vest a Statelor Unite. În activitatea sa din zonele de Banking Instituțional și Corporate sau Servicii Financiare Internaționale, BNP Paribas se bucură de asemenea de poziții de top în Europa, o prezență puternică în cele două Americi și un business puternic și în creștere în Asia-Pacific.