Clinica Dr. Florin Juravle ofera tratamente de marirea buzelor cu acid hialuronic

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica de chirurgie estetica a doctorului Florin Juravle pune la dispozitie noile tratamente cu acid hialuronic pentru procedurile de marire buze.

Clinica Dr. Florin Juravle ofera tratamente de marirea buzelor cu acid hialuronic

Clinica de chirurgie estetica a doctorului Florin Juravle pune la dispozitie noile tratamente cu acid hialuronic pentru procedurile de marire buze.

 

Buzele sunt printre primele elemente ale fetei care sar in evidenta cand privim o persoana. Desi gusturile difera, studiile au relevat faptul ca buzele pline si bine definite sunt considerate a fi cele mai atractive. Dr. Florin Juravle propune o solutie simpla si non-intrusiva ce implica injectarea acidului hialuronic. Aceasta este o substanta organica, gasita in mod natural in corpul uman, unde are rolul de a hidrata pielea. Dar odata cu imbatranirea, volumul acidului hialuronic scade. El este folosit adesea in tratamente estetice si este cea mai sigura si eficienta substanta care se poate folosi in astfel de situatii. Utilizarea acidului hialuronic confera buzelor un aspect natural, iar procedura nu lasa urme. Impreuna cu acesta se injecteaza si un anestezic local, lidocaina, pentru a elimina orice eventual disconfort. Nu se cunosc efecte secundare, dar nu este recomandat ca dupa procedura sa efectuati lucrari dentare.

 

Imediat dupa tratamentul cu acid hialuronic, este posibil sa aveti unele modificari de culoare, vanatai temporare, sau edeme in zona injectata. Nu exista restrictii alimentare specifice dupa tratament. In urmatoarele 24 de ore, dupa injectare: La nevoie folositi medicamente pentru durere, in functie de recomandarea medicului de dvs. Nu este recomandat sa efectuati lucrari dentare, imediat dupa tratamentul dumneavoastra cu Acid hialuronic .Intrebati medicul despre produsele faciale sau balsamuri de buze care ar trebui evitate dupa tratament.

Dr. Florin Daniel Juravle nascut la 16 iunie 1969, a absolvit in Universitatea de Medicina si Farmacie 'Carol Davila' din Bucuresti in 1996. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul chirurgiei plastice, reconstructive si chirurgiei estetice, a lucrat aproximativ 10 ani sub indrumarea Profesorului Dr. Ioan Lascar in Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti.