Clinica veterinara SpeedVet - ambulanta pentru animalul tau de companie

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Veterinara Speedvet a fost deschisa in 2010 urmarind o evolutie naturala a Serviciului de Ambulanta Veterinara Speedvet, initiat in 2007, pentru animale de companie.

Clinica veterinara SpeedVet - ambulanta pentru animalul tau de companie

Cu o experienta oficiala de 5 ani, Clinica Veterinara SpeedVet este singura clinica pentru animale deschisa non-stop si specializata pe urgente veterinare.

Site-ul clinicii contine detalii despre serviciile noastre (clinica, consultatii, analize, ambulanta, internare, chirurgie, farmacie, articole despre ingrijirea animalelor de companie si indrumari pentru a recunoaste situatiile de urgenta, precum si o galerie foto), astfel incat clientii nostri, stapanii pacientilor nostri, sa se poata informa cat mai corect cu privire la profilul clinicii si la semnele de boala pe care le poate manifesta prietenul lor imblanit.

Tot pe site veti gasi si o categorie unde sunt publicate articole despre fostii pacienti in recuperarea carora am avut un cuvant greu de spus, iar acum sunt in siguranta. De asemenea, ne recunoastem si esecurile, pentru ca, din pacate, nimeni nu poate salva unele cazuri.

Exista un cabinet veterinar non-stop tehnologii de ultima ora, astfel incat orice analiza sau interventie sa fie realizata in modul optim: cat mai rapid, mai corect si mai eficient.

Consultatiile se fac atat in timpul programului de lucru normal, acestea fiind analize de rutina. In timpul schimburilor de noapte preluam in special apelurile de rutina.

Putem elibera certificate de sanatate si, la cerere, putem indeplini orice formalitati vamale necesare: microcipare, completarea si avizarea pasapoartelor pentru animale (pentru aceste servicii este necesar un apel telefonic pentru a ne da cateva detalii).

Avem medici specializati pe profilaxie, adica prevenirea instalarii anumitor afectiuni. In aceasta categorie intre bolile transmise de hematofage (tantari, capuse), boli molipsitoare, ce pot afecta si oamenii. Aceste cazuri sunt foarte frecvente in Bucuresti, de aceea precautia trebuie sa fie mai mare. Alte afectiuni impotriva carora lupta aceasta ramura sunt babesia, borelioza si filaria sau dirofilaria. Este foarte important sa aduceti animalul de companie la deparazitare la timp, pentru a preveni orice eventuale infectii sau boli.

Ne ocupam si de analize, acestea fiind necesare stabilirii unui diagnostic. In acest scop, efectuam urmatoarele tipuri de analize: analize ale sangelui, analize bacteriologice sau antibiograme, micologice sau antifungigrame, analize parazitologice si analize microscopice, astfel incat sa putem identifica problema sau riscurile imbolnavirii, la orice nivel s-ar afla aceste semne.

In clinica noastra se efectueaza chirurgii de urgenta (cu anestezie), chirurgii ale tesuturilor moi si dure si chirurgii ale tesuturilor dure si traumatologice, astfel incat sunt acoperite toate ariile de risc, fiecare medic chirurg avand experienta de minimum 4 ani.

Pentru ca va iubiti atat de mult animalele de companie, indiferent carei specii sau rase apartin, va doriti ca ele sa fie tratate cat mai repede de la momentul sesizarii afectiunilor si sa fie in grija unor specialisti, care sa aprecieze la adevarata valoare relatia dintre om si animalul lui.