Esti blogger? Scrie despre ce iti place si castiga un autoturism sau alte 95 de premii in valoare de peste 35.000 de lei

BUCURESTI - 10 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Articolele tale iti pot aduce, pe langa cititori entuziasmati, si premii in bani, tablete, bilete de avion, servicii sau produse mult dorite. Pe 3 martie s-a lansat concursul Blog Spring Orkestra 2014, organizat de SEO Monitor , prin proiectul Orkestra.ro , in parteneriat cu peste 30 de sponsori din domeniile fashion, casa si gradina, IT&C si electrocasnice, travel si lifestyle: evoMAG, Blue Air, mini PRIX, Elefant.ro si multi altii. Inscrierile se fac continuu pe perioada concursului, intre 3 martie si 15 aprilie. Grabeste-te pentru a avea mai mult timp sa-ti postezi articolele.

Cum te inscrii?

Intra pe Orkestra.ro si vei gasi detalii despre campaniile sponsorilor, premiile puse in joc si brief-urile pentru articole. Pentru inscriere, completeaza formularul si vei primi un email automat cu un nume de utilizator si o parola. Foloseste aceste date pentru a te inregistra in contul personal  unde poti alege campaniile pentru care doresti sa scrii.

Inscrierile se fac oricand, pana pe 15 aprilie 2014.

Cum iti inscrii articolele?

Alege tema care te inspira, citeste cu atentie brieful si publica cel putin un articol in contul personal  pentru a intra automat in concurs. 

Cum se jurizeaza articolele?

Fiecare articol inscris primeste un punctaj in functie de urmatoarele trei criterii: calitatea textului, respectarea brief-ului din fiecare campanie si popularitatea articolului. Fiecare criteriu este notat de la 1 la 5, iar nota finala a articolului reprezinta media celor trei note pe criterii.

Scorul tau final este format din suma scorurilor obtine per articol. Scrie cel putin un articol pentru fiecare sponsor dintr-o categorie (fashion, it&c etc.) si nota finala obtinuta de tine in acea categorie se dubleaza automat. Poti scrie maxim trei articole pentru fiecare sponsor.

Premiile sponsorilor se acorda in ordine descrescatoare in functie de scorul final pentru bloggerii care au scris cel putin un articol pentru sponsorul respectiv. Marele premiu, masina, se acorda bloggerului care la finalul campaniei a obtinut cel mai mare scor.

Daca inscrii cel putin 10 articole si nu castigi la campaniile individuale, vei primi un cadou surpriza din partea Orkestra.ro. In plus, toti concurentii primesc si diplome de participare din partea Orkestra.ro.

Clasamentul si castigatorii concursului vor fi anuntati pe data de 22 de aprilie, iar premiile vor fi inmanate in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Bucuresti la finalul lunii aprilie. 

Ai liber la creativitate si poti sa dovedesti ca esti cel mai bun blogger pe orice domeniu doresti. Alege una din temele oferite de Arabesque, Artdecozone, Covera, Salterra, Asortie, WardrobeB, Glittio, Kurtmann, Lensa, miniPRIX, RegalGold, SevenSins, Walking, Watchshop, ABDcomputer, evoMAG, 7 card, Biciclop, Bikezone, Dentfix, Elefant, Hilmi, Bestkids, Saeco, Soft Step, Aerotravel, BileteAvion.ro, Blue Air, Cocktail Holidays sau Viotop Travel si arata-ne cum sarbatoresti primavara.