Zarva mare cu Black Friday

BUCURESTI - 21 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Retail

Black Friday, conceptul american, este sarbatoarea reducerilor si a castigat tot mai mult teren in intreaga lume. Dupa cum prea bine stim cu totii ( sau aflam) toate magazinele online si fizice se “agita” pentru promovarea acestui eveniment imprumutat, care a luat mare amploare la noi.

Zarva mare cu Black Friday

Anul acesta sarbatorim a doua editie “ Vinerea Neagra” pe 23 noiembrie, care ne va oferi reduceri si discounturi, promotii considerabile de pana la 50%.
Conform datelor furnizate de magazinele online, produsele cu volumul cel mai mare de vanzari au fost inregistrate in cateogriile: IT si accesorii, telefoane mobile, electronice, electrocasnice, imbracaminte.

Sigmanet s-a conformat si organizeaza Black Friday! Vinerea aceasta la ora 6:00 vor da startul celor mai mari reduceri din an, unele produse ajungand sa fie mai ieftine chiar si cu 80%.

Din punct de vedere logistic s-a organizat atat depozitul central (de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, electronice mari cum sunt de exemplu televizoarele) cat si cele doua depozite tampon din Bucuresti (cel din Baneasa si cel din Stirbei Voda).

Paginile site-ului au fost optimizate, s-a investit in platformele tehnice (procesoare si memorii) pentru a preintâmpina problemele ce pot apărea datorită traficului intens din ziua respectivă. Sunt pregatiti pentru a face fata unui numar de vizitatori de 4 ori mai mare decat in mod normal.

Daca te decizi sa te duci in magazinul fizic te sustinem pentru ca, tot de pe blog am aflat, au modernizat showroom-ul si ca dovada au fost postate pozele din noul sediu. De altfel, dupa cum bine declara si Sigmanet este un plus sa-ti astepti clientii intr-un magazin nou, mai calduros.

Pentru cei care „vânează” un anumit produs, șansele de a finaliza comanda pentru produsul mult dorit de pe Sigmanet.ro vor crește dacă înainte de Black Friday își vor crea un cont pe site, dacă datele din cont sunt actualizate și completate corect și dacă sunt obișnuiți cu procesul de comandă.