S-a lansat portalul informational Celule Stem

BUCURESTI - 6 decembrie 2011

Comunicat tip General in Sanatate

De curand a fost lansat in online-ul romanesc Celule Stem , un portal interactiv pe nisa celulelor stem. Acesta este un ghid util atat pentru tinerele familii cat si pentru toti cei care vor sa fie la curent cu ultimele descoperiri din domeniu.

S-a lansat portalul informational Celule Stem
 Celule Stem doreste a deveni cel mai important portal informational din Romania de pe nisa celulelor stem. 

Robert Ivan, head admin

 Celule Stem, primul modul al portalului Stem Cell, este impartit in aproximativ 6 sectiuni de interes, sectiuni care trateaza separat, diferite aspecte ale acestui subiect.

 1.Prima sectiune, gazduieste articole de tip recenzii a celor mai cunoscute banci de celule stem din Romania. Fiecare din aceste banci, este dotata cu echipament performant de transport si depozitare de celule stem. Deasemenea vizitatorii au posibilitatea de a lasa feedback-uri cu privire la experienta avuta cu bancile listate.

2.Cea de-a doua sectiune a portalului, prezinta in detaliu, informatii despre cele mai importante  centre medicale care se ocupa cu transplantul de celule stem. Printre cele mai cunoscute astfel de centre, putem aminti de exemplu si unul romanesc, mai exact Centrul de Hematologie si Transplant Medular Bucuresti, clinica ce functioneaza in cadrul Institutului Clinic Fundeni.  

3.In cea de-a III-a sectiune  puteti citi despre cele mai noi descoperiri in domeniul cercetarii si tratamentelor cu celulele stem. De fapt, daca sunteti interesati de importanta celulelor stem, metode de recoltare celule stem sau care sunt tratamentele care se pot efectua cu aceste celule, aici gasiti toate aceste informatii.  

4.Tot in cadrul acestui portal, mai gasiti o sectiune „Q&A”, sectiunea de „Intrebari si raspunsuri” in care puteti afla raspunsuri la cele mai comune intrebari legate de celulele stem sau unde voi insiva, puteti pune diferite intrebari, daca aveti anumite neclaritati in legatura cu subiectul.

5.O intreaga sectiune este dedicata tratarii ample a subiectului recoltare celule stem. Aici sunt prezentate, in articole ample,  diferitele modalitati de recoltare

6.Ultima dar nu cea din urma sectiune, este sectiunea Terapii, in care persoanele interesate se pot documenta despre terapiile uzuale cu celule stem. Aflati cum celulele stem pot vindeca afectiuni cardiace, cum ar putea videca leziunile la nivelul coloanei vertebrale si de ce nu, duca ne luam dupa spusele cercetatorilor, cum ar putea vindeca pana si autismul.

Alatura-te si tu acestei comunitati online despre celule stem si afla cu acestea pot ajunge sa salveze viata copiilor vostri!