21 de ani pentru Salonul de înfrumusețare Beauty Studio | 20% Reducere la servicii

BUCURESTI - 23 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Salonul de infrumusetare Beauty Studio din Sector 3 Bucuresti implineste 21 de ani de activitate si ofera 20% discount la toate serviciile din salon daca cererea de programare se face intre 22-30 noiembrie 2021.

21 de ani pentru Salonul de înfrumusețare Beauty Studio | 20% Reducere la servicii

21 de ani pentru Salonul de înfrumusețare Beauty Studio | 20% Reducere la servicii

Salonul Beauty Studio, împlinește o frumoasă vârstă, o vârstă cât o poveste pe care o trăim alături de voi, clienții noștri de ieri, de azi și de mâine.

21 de ani de activitate, 21 de ani de clienți fideli, au trecut peste noi, drept pentru care vă mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost aproape! Și pentru că este ziua noastră, ne-am gândit să vă facem o surpriză plăcută.

Cu ocazii împlinirii celor 21 de ani de activitate, Salon Beauty Studio din Sector 3 București oferă clienților care își vor face programare la numărul de telefon 0761538456 in ziua de 22 noiembrie 2021, o reducere de 20%!

Vezi oferta pe website-ul oficial al salonului!

Promitem să vă întâmpină la fel de joviali, la fel de îndemânateci, la fel de tenace și la aniversarea jumătății de veac!

Dacă doriți să vă simțiți cu adevărat speciali, faceți o programare și alegeți serviciile noastre de coafură, frizerie , cosmetică sau de manichiură și pedichiură din Sector 3 București.

Vă garantăm că veți pleca de la noi cu o stare de bine pe care o oferim cu drag prin toate momentele de răsfăț cu care vă înconjurăm.

Fie că doriți o schimbare de look, fie că doriți să deveniți consecvenți unor tratamente cosmetice relaxante, fie doriți să fiți remarcați la un eveniment drag din viața voastră, ori pur și simplu aveți nevoie de un tuns, noi vă așteptăm cu drag de fiecare dată, într-o atmosferă caldă, primitoare, cu oameni zâmbitori și servicii de calitate.

Cei ce vin des la noi pentru tratamente cosmetice de durată, pentru coafura periodică, pentru manichiură și pedichiură săptămânale, pentru tuns ori bărbierit, ne cunosc deja, știu că suntem o echipă talentată, răbdătoare, entuziastă.

La Salonul de înfrumusețare Beauty Studio veți avea mereu parte de:

- îndemânare și profesionalism
- consiliere și recomandări
- rezultate de succes
- produse premium
- tratamente complexe
- coafuri remarcabile

Pentru cei care nu ne cunosc deja, le spunem că Salon Beauty Studio este un salon de înfrumusețare localizat în sectorul 3 din București, Str. Nerva Traian, nr. 17-19. Cum vă spuneam anterior, pentru programările la această zi aniversară puteți suna la numărul de telefon 0761538456. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 8 și 20, iar sâmbătă între 8 și 16.

Serviciile oferite de salonul nostru de beauty și-au dovedit eficiența în timp, motiv pentru care am rezistat atâția ani în acest domeniu.

Cu bune și cu rele, cu dificultățile din ultimii ani, acest concept din domeniul serviciilor de beauty pe care vi-l oferim a rămas consecvent vis-a-vis de calitatea serviciilor și produselor cu care lucrăm.

Punem mare preț pe igienă și siguranță. Sănătatea clienților noștri este pe primul loc în abordarea noastră, indiferent de serviciile oferite, indiferent de sezon, indiferent de cine ne trece pragul.

Nu uitați să vă faceți programare in ziua de 22 noiembrie 2021 pentru a beneficia de reducerea de 20%! Vă așteptăm cu drag!